vineri, 23 octombrie 2020

Pariuri timecast: cum să ai succes la pariuri în 2020

Pe măsură ce sfera pariurilor continuă să evolueze și să se extindă, asistăm la o creștere a relevanței pariurilor „cast”, în special din cauza cotelor bune pe care le oferă pariorilor.

Asemănător cu pariul Half time/Full time,  pariul Timecast face parte din categoria pariurilor duble. Pariurile Timecast îți permit să pariezi pe două evenimente distincte într-un meci de fotbal – un potențial marcator și timpul înscrierii golului. În timp ce cea mai populară versiune pe care o oferă casele de pariuri este First Goalscorer Timecast, altele precum The Last or Anytime Goalscorer Timecast au câștigat teren.

În ceea ce privește pariul Timecast, poți paria pe parcursul duratei stabilite a meciului, adică 90 de minute + timpul de accidentare. Timpul suplimentar nu contează. Avantajul acestui tip de pariu este că elimină nevoia de a prezice rezultatul final al meciului (aplicabil lui Wincast) sau scorul corect (aplicabil lui Scorecast) al meciului.

Nu uita că poți câștiga un pariu Timecast doar dacă prezici corect ambele evenimente. Acest lucru seamănă foarte mult cu ceea ce se întâmplă în cazul pariurilor Wincast și Scorecast.

Ce este un pariu Timecast?

Pariul Timecast îmbină două pariuri într-unul singur. Aici, trebuie să prezici un potențial macartor în meci și timpul înscrierii golului. Se elimină nevoia de a prezice rezultatul final sau scorul corect.

Dacă câștigi doar o parte a pariului, pierzi miza. De exemplu, dacă ghicești corect marcatorul, dar nu prezici momentul înscrierii golului, pierzi pariul. Acest lucru face ca această piață să fie puțin imprevizibilă, având în vedere că dorești să ghicești ambele elemente ale pariului.

Cu toate acestea, avantajul este că vei avea acces la cote mai mari în raport cu alte piețe standard – ambele echipe marchează, de exemplu.

Reține că un pariu Timecast este de obicei împărțit în trei părți – minutul 1-20, minutul 21 – 45, minutul 46 și mai mult. Cu toate acestea, unele case de pariuri au împărțit pariul în două; Minutul 1 – 30 și minutul 31 și mai mult.

Exemplu de pariuri Timecast

Să luăm exemplul unui meci în care Watford preia conducerea în fața Leicester City. Ai plasat un Timecast pe atacantul Jamie Vardy de la Leicester City. Mizezi pentru că va înscrie primul în minutul 21 – 45 al meciului. Prima parte a pariului poate fi primul marcator, ultimul sau poate marca oricând, în funcție de selecția ta. Acestea fiind spuse, pariul Timecast pe primul marcator este de obicei preferat în detrimentul celorlalte.

Nu uita că vei câștiga miza numai dacă Jamie Vardy deschide scorul cu un gol în intervalul desemnat (adică minutele 21 – 45). În cazul în care nici o parte a pariului nu va fi parcursă, pierzi miza. Reține că rezultatul final al meciului este irelevant în cazul acestui pariu.

În cazul în care jucătorul ales nu va juca, pariul va fi invalidat. Haide să aruncăm o privire la cea mai obișnuită piață Timecast – primul marcator.

Timecast- primul marcator

Acest pariu îți impune să susții un potențial marcator, care crezi că va înscrie primul gol al meciului, precum și minutul înscrierii acestui gol.

Avantajele pariului Timecast

Acest tip de pariu câștigă treptat importanță în rândul jucătorilor de pariuri. Acest lucru se datorează faptului că, deși poate fi o piață dificilă, plasarea unui astfel de pariu are multe avantaje. Iată unele dintre ele:

Cote avantajoase

Este posibil ca pariul Timecast să nu fie cel mai ușor, având în vedere că trebuie să prezici timpul de înscriere a unui gol împreună cu potențialul marcator. Cu toate acestea, ceea ce face îl face atractiv sunt cotele mai mari oferite.

O mai mare flexibilitate

Pariurile Timecast pot dura de la câteva minute la o repriză întreagă, în funcție de casa de pariuri la care pariezi. Astfel, ai mai mult timp pentru pariuri. Poți descoperi cele mai bune case de pariuri online intrând pe biletu-zilei.com.

Pariurile Timecast îți pot oferi profituri importante dacă ai cunoștințe solide despre ele. Este indicat să afli cine oferă cele mai bune cote. În timp ce acest lucru poate părea evident, este necesar mai ales în cazul unor astfel de pariuri. Acest lucru se datorează faptului că în cazul pariurilor Timecast cotele vor varia mai mult la casele de pariuri în raport cu piețele mai convenționale.

În cele din urmă, nu uita să citești recenziile unor case de pariuri de top, pentru a-ți face o idee despre ceea îți pot oferi. Succes!

loading...
error: Content is protected !!