Economic

VIDEO / Realitatea în construcții (XIV): De ce să alergi prin depozite și hipermarketuri?

Vrei să-ți construiești o casă, iar costurile materialelor se tot adună? Prea multe opțiuni, prea multe prețuri sau prea mulți meseriași? Realitatea în construcții este una dură, mai ales atunci când te lovești de intermediari. Află cum poți reduce costurile cheltuind bani inteligent, de la râmniceanul Cosmin Răileanu, deținătorul afacerii de succes Vindem-Ieftin.ro.

OPINIA difuzează în ediția sa online, în fiecare zi de luni a săptămânii, câte un episod din serialul realizat de Cosmin Răileanu cu sfaturi din „realitatea în construcții”.

Bună din nou!

Astăzi o să vă spun câte ceva despre cum e să alergi prin depozite și hipermarketuri după prețuri. Dacă ești un antreprenor și ești în grabă, este ultimul lucru de care ai nevoie! Să te duci si să stai pe la casă, să îți pui în căruț, să-ți cari, să-ți încarci, descarci. Și când ieși din hipermarket te mai întreabă ți paznicul dacă ai facturat tot și îți ia lista și te verifică.

Ei bine lucrurile s-au schimbat, viața s-a schimbat. Suntem mult mai atenți la cum ne petrecem timpul, cum facem cumpărăturile și să știti că există foarte multe alternative în ultimul timp pentru a face acest lucru.

Încercați și pe partea de online să cereți oferte. Să cereți detalii, să trimiteți o listă cu tot ce aveți nevoie, structurată foarte bine, pe game de produse eventual. Și atunci puteți să faceți o comparație între cât costă produsele acestea la un hipermarket sau la un depozit local și cât vă costă online.

Ei bine, nu de cele mai multe ori un vânzător online poate să vă preia un necesar de materiale dacă este foarte mic. Atunci trebuie să vă duceți dumneavoastră și să vi le cumpărați de la cel mai apropiat depozit sau hipermarket.

Dar de la o anumită valoare merită să încercați și online. Cumulați mai multe produse si mergeți să cereți o ofertă generală. Abia atunci necesarul dumneavoastră are o valoare pentru vânzător și va încerca să vă ofere, cele mai multe ori, și cele mai bune soluții!

Dar decât să alergați după ele, mai bine stați în fața calculatorului, beți o cafea și, pur și simplu, interacționați cu cei din online.

Ei bine, nu credeți asta, o puteți cerceta pe parcurs. Și ne dați răspunsuri sau propuneri.

Succes!

 

Articole similare