vineri, 03 iulie 2020

VIDEO I Toma: „Circulație în siguranță cu transportul în comun din Buzău, autobuze și taxiuri!”

Aproape 20.000 de vizualizări, peste 150 de comentarii și peste 200 de distribuiri a contabilizat o nouă înregistrare video a primarului Constantin Toma după șase ore de la postarea pe pagina oficială a acestuia. De această dată este vorba despre modul în care taximetriștii și responsabilii Trans Bus au înțeles să aplice măsurile legale pentru a-i proteja pe călători și pe ei înșiși.

„Am constatat că toți acești oameni – vorbesc despre șoferi de taxi, dar și șoferii de autobuze și cei care sunt în control – îngrijesc autobuzele, îngrijesc taxiurile, și, practic, după fiecare client, se dă cu substanță biocidă pe bază de clor și alcool, astfel încât aceste suprafețe cu care omul vine în contact, nu constituie un pericol. Vom continua aceste controale, pentru a fi siguri că deplasarea cu aceste mijloace de transport în comun este sigură. Dar, cel mai bine este să stăm acasă, pentru că este mult mai sănătos pentru noi și pentru ai noștri. Bineînțele, încurajez în continuare, economia să funcționeze, oamenii să meargă la lucru, mai ales în zona de producție, pentru că după această criză sanitare, dar și în timpul ei, s-a declanșat criza economică, ce poate fi la fel de gravă ca și această criză. Să sperăm că vom trece cu bine și trebuie să fim solidari în această mare încercare”, a spus primarul Constantin Toma la finalul înregistrării video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Și cum verifică primarul dacă e dezinfectat complet autobuzul? Cu deștu’? Speram ca măcar acum să mai tacă edilul, cel prezent peste tot și într-o continuă campanie electorală. Mai puțină vorbărie, mai multe fapte. E un deziderat pe care acest om nou al timpurilor vechi nu-l cunoaște…

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!