Politic

USR reclamă vandalizarea unui mesh electoral situat la 10 metri înălțime. Sigur a fost Batman!

După Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, este rândul Uniunii Salvați România să reclame vandalizarea materialelor de promovare a prezidențiabilului alianței USR-PLUS, Dan Barna. Este vorba, de această dată, de un mesh care acoperă primul și al doilea etaj al unui bloc de pe Aleea Trandafirilor, tot în imediata vecinătate a Primăriei.

„Alianța USR-PLUS Buzău își exprimă indignarea față de vandalizarea afișului candidatului la președinția României Dan Barna, din Piața Dacia, de pe strada Aleea Trandafirilor, vis-a-vis de primăria Buzău. Vom face cu siguranță demersurile legale pentru identificarea și pedepsirea autorilor. Am aflat de asemenea, cu dezămagire, că și corturile electorale ale altor competitori au fost vandalizate. PSD a vandalizat țara și este datoria noastră, a oamenilor cinstiți și corecți, să luam atitudine prin vot!”, se arată în comunicatul de presă al organizației județene a Uniunii Salvați România.

Dacă în cazul vandalizării corturilor electorale din Piața Dacia aparținând PSD, PNL și PRO România-ALDE există șanse pentru identificarea autorilor, în cazul meshului USR, acestea tind spre zero. Pentru că autorul este, cu siguranță, Batman, care a putut urca neobservat la înălțimea respectivă pentru a-l măscări pe Dan Barna. Ca dovadă că notorietatea acestuia a evoluat, de la propriul frizer la super-eroii copilăriei!

Un comentariu

  1. Cel care a „pictat” podoaba a avut intentii bune, el gandindu-se ca Barna, avand o mustata a la’ Vlad Tepes, va face aceleasi lucruri bune cu hotii si banditii din sistem.

Articole similare