luni, 21 septembrie 2020

USR defilează cu un traseist la Nehoiu: profesorul Cristina Tănăsescu, fost membru PNL și ALDE

Organizația județeană a Uniunii Salvați România a adus în partid un traseist de notorietate în județul Buzău: este vorba despre profesorul nehoian Cristina Tănăsescu, ,,importată” de la Alianța Liberalilor și Democraților. Informația ne-a fost confirmată de Tănăsescu, care însă nu a vrut să spună dacă va prelua și președinția organizației nehoiene sau dacă va candida pentru funcția de primar al orașului, așa cum susțin surse din interiorul USR.

Cristina Tănăsescu și-a început cariera politică în Partidul Democrat Liberal și a devenit membru al Partidului Național Liberal în urma fuziunii celor două formațiuni politice. Ea a încercat, fără succes, să devină președinta Organizației județene a Femeilor Liberale, însă a fost numită, la începutul anului 2018, președinte interimar al PNL Nehoiu, fiind aleasă pe această funcție la jumătatea lunii octombrie 2018. La finele lunii martie 2019, a părăsit PNL pentru a se înscrie în ALDE.

Ea s-a mai remarcat în viața politică locală printr-o definiție originală a traseismului politic, pe care a pos­tat-o pe Facebook atunci când și-a anunțat intenția de a părăsi PNL în favoarea ALDE: ,,Schimb zece partide dacă este nevoie, atât timp cât lupt pentru dreptate și adevăr”.

Notă: Redacția OPINIA nu va mai publica textele intitulate ,,Drept la replică” ­pri­mite din partea USR Buzău decât dacă acestea fac referire strict la afirmații conținute în articolul pe care responsabilii organizației doresc să îl combată.

2 COMENTARII

  1. Asta e d-aia cu meritocrația! Este profesoară. Nici n-are gradul II dar este director de școală la altă unitate de învâțământ unde este titulară. A amenințat inspectorul de specialitate pentru că n-a luat gradație de merit. Fătuca nici n-are gradul II dar are tupeu și obrăznicie cât China. Ia intrat politica-n sânge!

  2. Incearca si ea saracuta sa ajunga la ciolan si se plimba peste tot,pe unde ar putea gasi sutinere.Cand esti slab pregatit profesional,incompetent sau ai probleme penale si vrei s-ajungi sus,,intri in politica.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!