Economic

TOP 5 cele mai bune rimeluri waterproof

Rimelurile rezistente la apă sunt un adevărat must have pe timp de zăpadă sau ploaie, la mare sau la piscină – într-un cuvânt, oriunde există posibilitatea de a intra în contact cu apa. De asemenea, sunt o soluție ideale pentru fetele sentimentale care dau frâu emoțiilor ușor sau pentru posesoarele de ten gras a căror machiaj „curge” cu ușurință.

Împreună cu magazinul online MAKEUP am pregătit o selecție a celor mai bune rimeluri waterproof – conform recenziilor clienților – și câteva informații utile despre acestea.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Waterproof

Rimelul ultra-negru cu un conținut ridicat de polimeri și ceară protejează firele de influențele externe, conferă un volum moderat, păstrând în același timp aspectul natural al genelor. Peria în formă de spirală deși pare simplă, preia produsul fără excese și separă bine. În cele mai dure teste cu apă, acoperirea se îndepărtează treptat, dar imperceptibil, fără curgeri și cercuri negre. Se spală cu ulei hidrofil sau apă micelară cu uleiuri.

CATRICE Glam & Doll Volume Mascara Waterproof

Mascara ieftină, cu un grad ridicat de impermeabilitate, care rezistă la toate condițiile meteorologice, la căldură și la înot. Datorită periei sale curbate din silicon cu peri de diferite înălțimi, vă prelungește vizibil genele și le curbează ușor, făcând privirea mai expresivă. Nu curge deloc. Poate fi îndepărtată doar cu ajutorul unor produse speciale pentru îndepărtarea rimelului rezistent la apă.

Eveline Cosmetics Big Volume Lash Waterproof

Acest rimel rezistent la apă este bun pentru că oferă un efect real de alungire și volum. Cu el, nu trebuie să alegeți între rezistența la apă și un efect de gene voluminoase. Peria mare, din silicon, cu fire de păr frecvente, piaptănă lungimea de la prima încercare.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High

Maybelline Sky High Mascara asigură un efect de alungire și volum uimitor chiar și celor mai scurte fire. Formula sa acoperă perfect genele cu o culoare neagră intensă, conferind ochilor atractivitate și expresivitate. Peria sa răsucește, îndesește, alungește și separă individual fiecare geană, fără să încarce și să lipească.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof

Versiunea rezistentă la apă a rimelului Yves Saint Laurent vă permite să obțineți gene luxoase toată ziua, în orice condiții. Peria lungă și îngustă, estompează excelent genele din prima, fără excese și cu o separare perfectă. Se îndepărtează clasic – cu un demachiant bifazic sau cu apă micelară.

Articole similare