Monden

Trei buzoieni nominalizați la Romanian Music Awards!

Râmnicu Vâlcea va fi gazda celei de a XIV-a ediții Romanian Music Awards, eveniment care a făcut o pauză de peste cinci ani și a cărui gală de premiere va aduce pe aceeași scenă artiștii muzicali ai momentului și va oferi publicului ocazia de a-și vota, în perioada 2–19 septembrie 2022, pe platforma online, favoriții la peste 15 categorii. Buzăul este reprezentat anul acesta de trei vedete, două dintre ele cu o ascensiune fulminantă, de doar câteva luni.

Yny Sebi (Sebastian Căpățână) este tânarul care a împlinit de curând 18 ani și este nominalizat în această competiție la cele mai multe categorii: Best Album EP/LP cu materialul „Most wanted”, Best New Act, alături de Bogdan DLP, cu melodia „Tarabanele”, și Best Trap/Hip-hop, cu aceeași piesă. Așadar, start vot pentru trapperul buzoian care se află în… „TOP”-ul celebrităților buzoiene (după cum a anticipat și în piesa de debut)!

WRS este și el un alt tânăr și faimos, care a sosit cu trenul „celebrității” Eurovisionului 2022, cu care a cucerit milioane de fani grație melodiei „Llamame”. Anul acesta a fost prezent și pe scena Neversea, a fost și model pentru un brand internațional, a fost și în vacanțe exotice, dar s-a și întors în studio, unde pregătește o lansare proaspătă, un nou look și un stil VIP. Este nominalizat la categoria Best New Act, în concurență cu YNY, așa că voturile trebuie să se dubleze.

DJ Sava este de departe un veteran al edițiilor Romanian Music Awards, însă în acest an este nominalizat doar la categoria Best DJ, neavând momentan nicio piesă nouă alături de vreo altă vedetă. Dar merită votul nostru, mai ales pentru constanța hiturilor lansate de-a lungul timpului.

Evenimentul va avea loc în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, pe 22 septembrie 2022. Peste 35.000 de fani sunt așteptați să participe la gala de premiere și să se bucure de spectacolul care îmbină aparițiile pe covorul roșu cu acordarea premiilor artiștilor câștigători. „Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România.  După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare. Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”, precizează Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel, partener media Romanian Music Awards.

Articole similare