Politic

Toma: ,,Ca să duc la capăt proiectele pentru Buzău, ne trebuie și o echipă puternică de parlamentari PSD”

,,Suntem din nou în Piața Centrală, de această dată pentru o acțiune de campanie electorală pe care o desfășor împreună cu echipa mea de propuneri pentru Parlamentul României – Camera ­De­putaților și Senat – pentru alegerile din 6 decembrie”, spune primarul Constantin Toma într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, pe parcursul căreia explică buzoienilor motivul pentru care le cere din nou votul, de această dată pentru listele de candidați la parlamentarele de peste două săptămâni.

Primarul spune că lista de candidați buzoieni ai Partidului Social Democrat oferă garanția sprijinului de care se vor bucura proiectele de dezvoltare a municipiului pe care  le-a propus în campania electorală pentru locale: ,,Dăm, într-adevăr, încredere Buzăului, așa cum am pus și pe pliantele unde sunt împreună cu domnul președinte al Partidului Social Democrat și președinte al Camerei De­putaților, domnul Marcel Ciolacu. Ca să dezvoltăm toate proiectele pe care vi le-am propus – mi-ați dat multă încredere -, ca să le duc la capăt și să ne fie mult mai ușor, ne trebuie și o echipă puternică de parlamentari PSD. Avem o listă completă, cu oameni dedicați pentru a ajuta și comunitatea buzoiană, dar și România. Avem o echipă deosebită aici la Buzău, avem o echipă deosebită la nivelul întregii țări, și sperăm, cu ajutorul dumneavoastră, să câștigăm aceste alegeri pentru a ieși din acest an în care s-au făcut foarte multe greșeli și, în afară de această criză sanitară gestionată extrem de prost, avem și o criză economică, vizibilă din ce în ce în ce mai mult în buzunarul fiecăruia, aproape la fiecare firmă din județul Buzău și din întreaga țară. Trebuie făcute schimbări majore, acest guvern a arătat că nu poate, Partidul Social Democrat are voința de aduce lucrurile acolo unde trebuie ca România să intre pe făgașul normal. Nu este posibil să închizi școlile în timp ce facem campanie electorală; copiii trebuie să fie la școală. Trebuie să ne obișnuim cu această perioadă; la școală trebuie să se meargă cât de curând”, spune primarul Constantin Toma într-o înre­gistrare video pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

,,Partidul Social Democrat a votat în Parlament ca toate piețele să fie deschise, așa cum era și normal. Aici, în Piața Centrală, ca și în toate piețele Buzăului, am reușit să luăm acele măsuri pentru ca oamenii să își vândă marfa proaspătă, iar noi să ne aprovizionăm pe lanțul cel mai scurt cu marfă sănătoasă, cu alimente sănătoase, cu legume sănătoase, cu fructe sănătoase. Așa cum ați avut și aveți încredere în mine, vă rog să aveți încredere și în echipa mea, în lista de parlamentari PSD de la Camera Deputaților și Se­nat”, a mai spus Toma.

Un comentariu

  1. Evident că la nivel declarativ ăsta este mesajul corect, numai că nu înțeleg care este legătura între viitorii parlamentari PSD și proiectele primăriei!
    Este cât se poate de limpede că indiferent de configurația viitorului parlament neamțul vopsit îl va desemna premier pe ungurul opărit. Parlamentarii pesediști buzoieni ar putea obține ceva finanțare pentru ei și primăria Buzău doar dacă ar vota cot la cot cu parlamentarii viitoarei guvernări toate legile impuse de stăpânii străini. Și atunci, pentru ce folos? Buzăul să aibă ceva finanțare într-o colonie plină de inechități!
    Mă duc la vot. La 06:50 sunt în fața secției de votare și votez orice altceva în afara partidului neamțului. Nu că mi-aș face vreo iluzie dar, pentru mine, este important ca neamțul să fie informat că „românii lui” se subțiază de la un vot la altul.

Articole similare

error: Continut protejat!!