luni, 01 iunie 2020

Ţara asta s-a clădit pe minciună, pe jaf, pe corupţie, pe putreziciune

O să ne facem bine nu doar când toţi penalii din politică şi toţi securiştii gen Arafat vor fi prin puşcării, acolo unde le e locul. Ci şi când toţi şpăgarii, toţi nemernicii, toţi sclavii care îşi spun ­,,jur­nalişti” ne vor scuti de ,,analizele” lor pentru reduşi mintal. Rar citesc ,,presa” de acest tip, pentru că e pierdere de vreme, dar îmi sare în ochi un titlu: ,,Ţinta e Victor Ponta”, editorial semnat de maestrul Cristoiu. Eram ferm convinsă, fără să citesc un rând, că scrie despre filmul legat de Colectiv şi că, desigur, e dat acum ca să-l forţeze, dom’le, pe Ponta să voteze guvernul PNL. Nici nu e greu să intuieşti ce delir e la ăştia în cap. Maestrul Cristoiu ne spune că filmul ,,a apărut ca prim farmec”, că este ,,o neghiobie TeFeListă (…) pusă la cale de generalii din clientela lui Klaus Iohannis, care are drept scop frăgezirea lui Victor Ponta pentru ca Pro România să voteze Guvernul“.

Aşa gândesc jegurile securiste. Adevărul, legile, evidenţele, logica nu contează. Nu contează nici că suntem la patru ani de la Colectiv şi că nişte criminali pe care îi plătim ca să ne salveze vieţile au ascuns, inclusiv de procurori, o înregistrare video esenţială pentru felul în care s-a intervenit, în primele minute, la Colectiv. Pe jegurile securiste nu le interesează asta. Jegurile securiste sunt interesate ca orice ar putea clătina mafia pe care ei o susţin să fie mânjit cu rahat, pe toate feţele. Adevărul să fie făcut ţăndări. Să se arunce pe piaţă toate diversiunile posibile, toate scenariile psihopate, orice, numai să nu mai înţeleagă oamenii ni­mic. Sau să li se facă silă şi să refuze să mai ştie ceva. Mai ales adevărul.

Aşa au reuşit – ,,jurnalişti” şi mafioţi – timp de 30 de ani, să ne deformeze istoria, să îngroape adevăruri legate de Revoluţie, de Mineriadă, de 10 august, de Colectiv, de Apuseni, tot, tot. Ţara asta s-a clădit pe minciună, pe jaf, pe corupţie, pe putrezi­ciune. Nu ştiu, sincer, ce şanse mai avem să o însănătoşim. Dar măcar sper să încercăm să facem asta, cu seriozitate şi cu gândul clar că nu avem pe nimeni lângă noi. Pe nimeni.

 

3 COMENTARII

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!