Economic

Sisteme de iluminat curti si gradini – Sfaturi utile pentru rezultate remarcabile

Iti doresti sa iti transformi curtea sau gradinta intr-o adevarata oaza de relaxare? Atunci cu siguranta sistemele de iluminat te vor impresiona. Indiferent de dimensiunea curtii sau gradinii tale, luminile de exterior au rolul de a pune in evidenta fiecare coltisor al spatiului tau. In plus, vei beneficia de vizibilitate constanta pe timpul noptii. Astfel, sistemele de iluminat pentru curti si gradini nu au doar rol estetic, ci ofera si siguranta suplimentara pe perioada noptii.

Motivele pentru care merita sa investesti in sisteme de iluminat pentru curti si gradini

Iti doresti sa fii inconjurat de verdeata, ai investit in flori, copacei sau diversi arbusti, iar spatiul tau exterior este unul plin de viata si culoare? Ar fi pacat sa il las neobservat odata cu apusul soarelui. Atmosfera pe care o ofera corpurile de iluminat pentru exterior poate fi una de poveste.

Oricat de banala ar fi o gradina, sistemele de iluminat o va transforma intr-un spatiu primitor, pregatit intotdeauna pentru o petrecere in aer liber sau un simplu coltisor de relaxare in zilele solicitante.

Sfaturi importante pentru o gradina iluminata eficient

Pentru a te bucura de un rezultant remarcabil, este esential sa tii cont de cateva reguli cu privire la combinarea corecta a intensitatii, culorilor si formelor corpurilor de ilumitat. Iata cateva sfaturi practice:

  • Opteaza pentru mai multe tipuri de surse de iluminat – Daca iti doresti sa obtii o atmosfera primitoare, nu te rezuma doar la un singur tip de sursa de lumina;
  • Tine cont de faptul ca fiecare metru patrat al gradinii tale va avea nevoie de aproximativ 1,5 Watti;
  • Pentru a beneficia de cat mai multa siguranta, asigura-te ca zonele principale de acces sunt iluminate (aleile, poarta);
  • Lumina trebuie sa fie directionata intotdeauna catre zona curtii sau a obiectelor decorative pe care iti doresti sa le evidentiezi.

Solicita ajutorul specialistilor

Pare destul de usor sa gandesti singur intreg conceptul de iluminare al gradinii, insa indiferent de cata imaginatie dispui, rolul unui specialist este absolut necesar. Specialistii Electrocalin iti stau la dispozitie cu urmatoarele servicii:

  • Reproiectarea sistemelor de iluminat astfel incat gradul de iluminare sa respecte normele aflate in vigoare;
  • Consultanta pentu achizitionarea corpurilor de iluminat potrivite decorului casei si gradinii tale;
  • Instalare intrerupatoare cu telecomanda sau senzori, pentru a te bucura de o actionare a sistemului de lumini simplu, rapid si eficient.

Asadar, daca ai in plan sa optezi pentru instalatii electrice curti si gradini, evita sa apelezi la un instalator amator si solicita ajutorul unei echipe specializate si autorizate.

Alaturi de specialistii potriviti, orice gradina se poate transforma intr-un loc magic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare