Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară este în pragul exploziei, după ce s-a anunțat, deocamdată cu caracter semi-oficial, reîntoarcerea în partid a senatorului Dorin Bădulescu. Surse din conducerea centrală a PMP ne-au confirmat respectiva mișcare, care va deveni oficială cel mai probabil la sfârșitul acestei săptămâni. Aceleași surse ne-au explicat și de ce Bădulescu va fi reprimit în PMP, după plecarea cu scandal de acum doi ani. Este vorba despre mo­dificarea legislației electorale, care prevede acum că o formațiune politică poate avea reprezentanți în secțiile de votare doar dacă are grupuri parlamentare în ambele camere ale Legislativului. Partidul Mișcarea Populară are grup parlamentar în Camera Deputaților, iar în Senat le lipsește un parlamentar pentru a se întruni numărul minim necesar unui grup. Astfel că reînre­gimentarea lui Bă­dulescu în PMP va oferi acestei formațiuni politice posiblitatea să aibă reprezentanți în secțiile de votare la alegerile din acest an.

Problema membrilor PMP Buzău este aceea că la pachet cu Bădulescu va veni și deputatul Adrian Mocanu – care va deveni președintele organizației județene -, împreună cu grupul de personaje care i-a însoțit pe cei doi în periplul politic din ultimii patru ani. O altă pro­ble­mă, confirmată de sursele nostre din conducerea centrală, este aceea că Mocanu și Bădulescu vor veni și cu propriul candidat la Primărie, cel mai probabil directorul Electrica Furnizare, Ovidiu Anghel. Aceasta este bomboana pe coliva organizației PMP Buzău, spun membrii acestei organizații, după ce persoana nomina­lizată pentru Palatul Comunal a fugit, cu arme și bagaje, înainte de a fi anunțat oficial, la PRO România, și după ce „băsiștii” buzoieni reușiseră să își stabilizeze electoratul, care a votat Partidul Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare în proporție de 7,2 la sută în municipiu, ceea ce înseamnă aproximativ 4.000 de voturi.

Iată ce spunea, în august 2018, președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, deputatul Marius Paș­can, despre Bădulescu și Mocanu: „Nu ai cum să construiești în politică ceva pe termen lung, cu această tipologie, de oameni derutați, înstrăinați de valori morale elementare. Câtă vreme nu ai un echilibru moral interior elementar, nu ai cum să pretinzi să faci politică, pentru că politică nu faci pentru tine. Se presupune că în viața ta personală ești un om echilibrat, un model, ești un reper și le transmiți celorlalți, din postura identității tale care este absolut meritorie, le ex­porți experiență, bună­stare, ceea ce ai reușit să acumulezi în viața ta interioară le dai pozitiv celorlalți, or (Mocanu și Bădulescu, n.r.) nici nu știu nici ce vorbesc de azi pe mâine. Ce să le transmită pozitiv celorlalți? Ce reper identitar poți să reprezinți? Poate unul al ticăloșiei, al mârșăviei morale care abun­dă din păcate în politică și în Parlamentul României. Dar de asemenea oameni trebuie scăpat, ei trebuie îndepărtați de politică, pentru că sunt toxici”.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Adunatura asta de submediocri politici au dorinta morbida de a nu lasa pe altii la destinele Buzaului (oras si judet). Si aici vorbesc despre toata clasa politica buzoiana, nu numai despre cei doi mascarici supraponderali. Nu ii intereseaza catusi de putin soarta Buzaului si a buzoienilor. Ii intereseaza doar posturile platite gras din primarie, de la Electrica din Consiliul Judetean, etc. Ei nu candideaza in speranta ca vor reusi sa scoata Buzaul din obscuritatea in care tot ei l-au bagat, ei candideaza din dorinta de a nu-si pierde posturile platite gras din oras. Ei si acolitii lor. Familii, amante, anturaj. Nu ii duce capul sa vorbeasca o limba straina, dar ii duce capul sa nu respecte legea, sa comita infractiuni, accidente, sa nu dea socoteala nimanui, sa ameninte, sa se razbune, sa umileasca populatia si cetatenii. Acum migreaza de la un partid la altul. Vor ciolan. Pentru ei, pentru familiilor si pentru amantele lor… Apoi devin mielusei si implora voturile buzoienilor. Dupa alegeri, ii ignora, ii dispretuiesc, ii calca cu masina pe strada, ii ameninta. Pentru ce mai candideaza la primarie, daca in trecut au candidat si n-au castigat?… Ba au castigat. Au castigat, posturi de consilieri, de directori. Ei stiu ca nu ii voteaza lumea, dar candideaza pentru salariile mari din primarie, de la Electrica… Daca nu le iese, se agata de gatul altui partid, chiar daca l-au tradat in trecut. Aici nu e vorba de scrupule sau diplomatie. Nu exista asa ceva in casta lor. E vorba de bani, de lux, de decadenta, de viata fara prejudecati, de huzur. Nu accepta sa le moara amantele de foame, contractle fara licitatie sa nu le mai intre in buzunar, vilele sa le ramana neterminate. Ne privesc de sus, ne dau lectii de viata, ne critica… Le e lehamite de buzoieni. N-au decat sa plece toti in U.E… Sunt cancerul si coronavirusul Buzaului. Orasul in care m-am nascut este sortit sa moara sugrumat. Din toata adunatura asta, inca nu am remarcat un singur politician care sa aiba demnitatea sa vrea prosperitatea si progresul Buzaului. Cand il voi vedea, il voi vota. Daca voi mai fi prin preajma, caci sincer nu merita sa te ingropi intr-un oras stapanit de calai politici locali, impotenti si retardati.

  2. doua panarame,care s-au speriat ca nu intra alde lu’ tariceanu,n-au avut loc la liberali si ca atare s-au intors la base

  3. Mișculația elitistă(populară nu are cum fiindcă asta ar însemna cu mare impact la popor, ceea ce nu e cazul!), va intra în noul parlament numai cu tableta STS(singurul serviciu secret din lume implicat în procesul electoral!) prezentă în toate secțiile de vot. Voiajorii se pot preumbla pe oriunde vor, înainte și înapoi, cei doi numai la udmr nu au fost până acum, problema e la electorat. Cât timp se vor găsi clienți pentru ceva bănuți, băutură sau aliș-verișuri, mocănelul se va eterniza în parlament unde nu i-a auzit nimeni graiul de la tribună și nici nu i-l va auzi fiindcă alegătorii lui au alte așteptări, iar lui îi merge vorba că e parolist fără parole, dar cu parale.

Comments are closed.