Economic

Sanatate la pret mic: care sunt ofertele de cazare in Baile Olanesti?

Baile Olanesti este o statiune balneara situata in Valcea, la doar 18 kilometri distanta de resedinta de judet. Desi nu exista documente oficiale care sa ateste aceasta informatie, se spune ca apele minerale din statiune erau recunoscute inca din vremea romanilor.

Ceea ce se stie cu siguranta este ca aici exista peste 30 de izvoare de apa minerala si aproximativ 5 sonde de apa minerala terapeutica. Daca vrei sa planuiesti un sejur relaxant, in care sa te bucuri de cele mai bune tratamente pentru diferite probleme de sanatate, apeleaza cu incredere la Christian Tour.

Aici vei gasi cele mai bune oferte de cazare Baile Olanesti, indiferent de perioada anului in care planuiesti sa vizitezi aceasta statiune. Descopera, in cele ce urmeaza, care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie!

 Hotel Parang – 2 stele – de la 45 Lei

Situat in centrul statiunii, Hotelul Parang are restaurant propriu, un bar de zi, o cofetarie si o discoteca. Exista doua restaurante in cadrul hotelului, unul clasic, unde masa este servita in regim de card valoric, si unul dietetic. In cadrul acestuia din urma, masa este servita in regim de dieta, conform prescriptiei medicale.

De asemenea, baza medicala din centrul hotelului asigura diferite tratamente, precum hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie si terapie respiratorie. Astfel, daca alegi aceasta oferta de cazare in Baile Olanesti, vei beneficia de servicii de calitate superioara, totul la preturi exceptional de mici!

 Hotel President – 3 stele – de la 106,50 Lei

In cadrul Hotelului President, gasesti echilibrul perfect dintre recreere si tratament. Totodata, acest stabiliment este ideal pentru cei care planuiesc o calatorie de afaceri, din moment ce oaspetii au acces la o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Aceasta poate fi impartita in doua sali mai mici sau poate fi organizata dupa preferintele tale.

Totodata, esti bine-venit in Centrul Spa, unde ai acces la piscina interioara, sauna finlandeza si jacuzzi. In ceea ce priveste baza de tratament, aici te vei bucura de cura cu apa minerala, dar si de echipamente moderne de tratament pentru fizioterapie, termoterapie si hidroterapie.

In catalogul de oferte de cazare in Baile Olanesti pus la dispozitie de Christian Tour, vei descoperi atat o camera dubla – standard, cu mic dejun inclus, precum si o camera dubla simpla. Alege varianta care ti se potriveste si bucura-te de un sejur relaxan

Hotel Tisa – 3 stele – de la 118 Lei

Hotelul Tisa le pune la dispozitie oaspetilor sai centru de wellness, cu toate terapiile incluse: piscina, hidroterapie, sauna uscata, baie turceasca de aburi si masaje. In plus, accesul in baza de tratament a hotelului este gratuit pe baza trimiterii medicului de familie. Cei care aleg aceasta optiune de cazare in Baile Olanesti vor locui in camere confortabile, cu priveliste spre padure.

 Hotel Olanesti – 3 stele – de la 200,07 Lei

In cadrul Hotelului Olanesti, vei descoperi facilitati extraordinare, atat pentru tine, cat si pentru copii. Totodata, hotelul este locatia preferata de catre cei care organizeaza evenimente corporate. Indiferent care este motivul pentru care doresti sa rezervi o unitate de cazare Baile Olanesti, aici vei gasi exact ceea ce cauti!

Articole similare