Economic

Promovarea posturilor deschise în Compania Șișecam

Una dintre întreprinderile cunoscute din Turcia, Șișecam este un actor global cu mai multe linii de afaceri precum sticla plată, sticlărie, ambalaje de sticlă și fibră de sticlă, produse chimice de soda și crom. Șișecam este unul din primii doi cei mai mari producători de sticlărie la nivel global, al cincilea producător de ambalaje de sticlă și sticlă plată, al optulea producător de sodă din lume, precum și lider mondial în compuși de crom.

Operând în Turcia, Germania, Italia, Bulgaria, România, Slovacia, Ungaria, Bosnia-Herțegovina, Federația Rusă, Georgia, Ucraina, Egipt, India și SUA, Șișecam joacă un rol de lider în mai multe linii de business, precum sticla plată, sticlărie, ambalaje din sticlă, fibră de sticlă, produse chimice, industria constructoare de mașini auto, minerit, energie și reciclare.

Fiind o companie la scară internațională cu 86 de ani de experiență, 22.000 de angajați, activități de producție în 14 țări de pe 4 continente și vânzări în 150 de țări, Șișecam își continuă călătoria pentru a deveni unul dintre primii 3 producători de top la nivel mondial în toate liniile sale de afaceri principale.

Dorim să invităm candidații care ar dori să participe la această poveste antreprenorială și de succes a Șișecam la scară globală, care a început în urmă cu 86 de ani, și care doresc să aibă o experiență care să facă diferența în povestea carierei lor, să urmărească conturile de rețele sociale și anunțurile noastre de angajare. Veți participa activ la Fabrica Șișecam Buzău din România în cadrul Departamentelor Resurse Umane, Financiar, Producție, Calitate, Supply Chain.

Articole similare