Monden

Damian Drăghici, despre viața de părinte alături de buzoianca Cristina Stroe

Cristina și Damian au împreună un fiu, pe nume Andrei, ce le completează viețile perfect. Îndrăgitul cântăreț are o relație minunată atât cu micuțul, cât și cu mama lui. Potrivit viva.ro, Damian a dezvăluit că el se înțelege perfect cu logodnica lui, Cristina Stroe, chiar și după ce au trecut 4 ani de la nașterea fiului lor. În 2019, cântărețul a devenit tată de băiat. Atunci, partenera lui de viață l-a adus pe lume pe micuțul Andrei, ce a devenit rapid centrul Universului lor. Toți trei au o relație minunată și formează o familie perfectă.

Damian Drăghici (52 de ani) se numără printre cei mai apreciați și respectați artiști din România. De mai mulți ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cea de-a treia lui parteneră de viață,  buzoianca Cristina Stroe, în vârstă de 29 de ani. Se pare că diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei. Cu timpul și-au format o familie minunată, mai ales după venirea pe lume a fiului lor, Andrei.

Cristina și Damian  formează o echipă perfectă, atât în viața personală, cât și pe scenă. Aceștia s-au cunoscut pe vremea când buzoianca cânta cu Andra. Spune el, nu e deloc greu să împartă aceeași scenă cu mama fiului său, pentru că nu se bagă unul în treaba celuilalt. „Nu ne e greu să împărțim viața și scenă pentru că facem ce ne place și cumva ne definește. Nu ne băgăm unul în treaba celuilalt și ne place ceea ce facem”, a declarat Damian Drăghici pentru Antena Stars.

Mai mult, cei doi sunt de acord că Andrei va avea libertatea de a alege să facă ce vrea el în viață, în ceea ce privește partea profesională. „Avem un băiat foarte frumos, pe Andrei, pe care îl iubim foarte mult. Lucrurile se schimbă, e normal. Fiecare experiență în viață e foarte diferită și Andrei, venind la o vârstă mai mare, cumva mi-a schimbat foarte multe lucruri în interiorul meu. Sunt foarte fericit. Îmi doresc pentru Andrei să fie sănătos și fericit. Astea două sunt cele mai importante. O să facă ceea ce vrea el în viață”, au subliniat cei doi părinți, pentru viva.ro.

Damian Drăghici și partenera lui de viață, Cristina Stroe, s-au logodit acum aproximativ patru ani. Pentru că amândoi sunt artiști, unde altundeva se putea întâmpla totul decât pe scenă, fie ea și improvizată în platoul unei televiziuni. Damian și Cristina au cântat atunci împreună, iar, la final, acesta a îngenunchiat și, în direct, spre surpriza colosală a partenerei lui, i-a oferit inelul și a rugat-o să-i fie soție. Cu lacrimi în ochi și sufocată de emoție, Cristina nu a putut spune, pentru început,
nimic mai mult decât…„OK”.

Articole similare