Economic

Pompele de presiune actionate hidraulic – mecanisme cu utilitate multipla

Serviciile care utilizeaza forta apei sunt nenumarate si de aceea, pentru a da randament maxim, este nevoie de anumite mecanisme care sa o valorifice in totalitate. Pompele de inalta presiune sunt masinarii menite sa eficientizeze acest proces. Cu ajutorul acestora, vei reusi sa asiguri interventii de succes in timp ce faci economii semnificative in ceea ce priveste resursa principala, apa. Totusi, care sunt principalele cazuri in care presiunea crescuta a apei este eficienta in rezolvarea unor probleme?

La stingerea de incendii

Generarea unui presiuni a apei ridicata este responsabila de cresterea eficientei utilizarii ei. Asadar, un mecanism responsabil de acest proces este indispensabil in cazul masinilor pentru pompieri. Pentru stingerea focurilor puternice, puterea apei trebuie sa fie foarte mare si de aceea, o pompa de capacitate ridicata ar putea fi elementul decisiv al interventiei.

Pentru servicii de curatare si desfundare a tevilor si canalizarilor

Un jet de apa puternic are suficienta forta pentru a deplasa de pe loc obiecte de mare tonaj, iar acelasi principiu poate fi foarte util in cazul blocajelor de la nivelul tevilor si conductelor. Depunerile pot fi dezintegrate si impinse cu ajutorului apei propulsate concentrat. De asemenea, pot fi utilizate cu succes si pentru curatarea canalizarilor. Dupa ce masinile de vidanjare au absorbit materia, etapa a doua vizeaza eliminarea tuturor reziduurilor ramase prin intermediul apei cu presiune inalta.

In diverse industrii

In constructii, agricultura, industria alimentara si nu numai, apa reprezinta un element vital pentru functionare. De cele mai multe ori, presiunea ridicata este necesara la momentul in care este necesara racirea anumitor utilaje. Pe de alta parte, poate servi si ca etapa de baza din proces. Spalarea cu apa sub presiune mare va necesita cantitati mult mai mici.

Ca accesoriu la electrocasnice

Exista astfel pompe si de dimensiuni reduse care sa poata fi atasate ca accesoriu la diverse aparate, atunci cand apa curenta nu dispune presiunea necesara. Masinile de spalat si robinetele sunt principalele elemente ale caror functionalitate poate fi amplificata cu ajutorul lor.

De ce sa optezi pentru variantele de la Unilift Serv?

Pe piata exista numeroase variante ale aceluiasi produs si, de multe ori, poate fi dificil de luat o decizie. Unilift Serv este o companie specializata in mecanisme si echipamente specializate. De-a lungul timpului a generat oferte personalizate in functie de nevoile clientilor, aspect dublat de o serie lunga de alte avantaje:

Raport calitate-pret imbatabil

In stabilirea gamei de produse s-a realizat o selectie drastica cu privire la distribuitorii care ar putea asigura astfel de produse. In acest mod, lista de producatori a fost cu mult redusa, ramanand doar cateva nume cu rezonanta in domeniu. Aceasta triere a asigurat o calitate incontestabila a produselor, fapt confirmat si de clienti. De asemenea, pentru ca solutiile sa fie cat mai accesibile, si preturile au fost adaptate la cerere, in asa fel incat orice prestator de servicii, care vrea sa isi imbunatateasca activitatea, sa poata apela la echipamentele Unilift Serv.

Compatibilitate crescuta cu alte masinarii

Pompele pentru crestere a presiunii sunt dispozitive multifunctionale si de aceea trebuie sa poata fi asociate cator mai multe alte mecanisme. Astfel, variantele disponibile la Unilift sunt compatibile cu majoritatea masinariilor de pe piata care au nevoie de acest accesoriu pentru a da randament maxim.

Sistem simplu de functionare

Fiecare produs este realizat in asa fel incat sa nu prezinte probleme de utilizare si orice persoana poate invata foarte usor cum sa le foloseasca, citind o singura data manualul de instructiuni. Functiile sunt simplu de inteles si aplicat, la fel si montarea dispozitivului.

 

Articole similare