marți, 24 noiembrie 2020

Oana Matache, un alt tânăr specialist care se alătură echipei primarului Constantin Toma

Încă un tânăr buzoian cu formație profesională solidă s-a alăturat echipei pe care preșe­din­tele organizației municipale a Partidului Social Democrat, primarul Constantin Toma, o va promova la alegerile locale din toamna acestui an. Este vorba despre Oana Matache, cu studii la Universitatea Sheffield din Marea Britanie și la Institutul Goethe din Germania, cunoscută buzoienilor prin activitatea de la Centrul Educațional Eduteka. Ea a fost prezentată de primarul Toma miercuri, într-o conferință de presă care a avut loc în parcul din spatele Palatului Comunal, la care au mai participat senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Romeo Lungu, secretar executiv al PSD Buzău, viceprimarul Ionuț Apostu și vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Petre.

„Facem în continuare achiziții de oameni valoroși, tineri sau oameni cu foarte mare experiență, astfel ca în următorul mandat să avem o echipă care să mărească și mai mult capacitate de dezvoltare a Buzăului. Vă prezint o tânără deosebită, Oana Matache, cu studii în străinătate. A lucrat în Germania, a creat la Buzău un Hub educațional în limbile germană și engleză, cu care are un succes deosebit. Ea este cea care dezvoltă proiectul care se va numi <Școala în Parc>, care se va ține în mijlocul naturii. Oana este deja de câteva luni de zile membru al Partidului Social Democrat și vom încerca, în următoarele săptămâni, să vă prezentăm la fiecare conferință de presă câte un om din PSD care urmează să candideze pentru un post de consilier local. Ne facem echipe puternice, mărim valoarea PSD prin reprezentanți, astfel încât să uităm de un PSD care este în mintea unora”, a spus președintele organizației municipale a PSD, primarul Constantin Toma.

Oana Matache are 32 de ani, este căsătorită și are un copil. „Mulțumesc pentru încrederea acordată. Pentru mine a fost o surpriză plăcută, pentru că nu am fost în politică și am avut foarte mare încredere să accept această propunere, pentru că viziunea domnului primar este foarte aproape de a mea și sunt convinsă că putem dezvolta proiecte bune pentru Buzău și pentru buzoieni. Am absolvit Universitatea Sheffield din Marea Britanie și Institutul Goethe din Germania și am lucrat atât cu copii, cât și la Agenția de Dezvoltare Regională București-Ilfov, iar acum am centrul educațional Eduteka”, a spus Oana Matache.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca acesti tineri valorosi ar fi facut mai bine sa stea departe de politica !Sper ca PSD-ul sa nu le deformeze principiile ! Sincer mi-e teama sa nu fie virusati cu „morala politica” !

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!