Educație

FOTO | Ziua „buzoienilor de 10”, la Consiliul Județean

Ei sunt cei mai buni elevi buzoieni de anul acesta; cei care au obținut medii de 10 la examenele naționale. În total 15 buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională și 9 cu media 10 la Bacalaureat au fost invitați joi la Consiliul Județean pentru a fi premiați. Fiecare elev de 10 a primit un premiu în valoare de 3.000 lei, premiu ce i-a fost înmânat de către președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. La festivitate a fost prezent și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Ionel Meiroșu.

„Autoritățile locale și cele centrale încă fac mult, mult prea puțin pentru cadrele didactice și pentru elevi”

„Este emoționant pentru noi să vedem că într-o perioadă atât de dificilă există copii care ne dau siguranța că viitorul nostru, al României, este asigurat. Vreau să mulțumesc cadrelor didactice care v-au pregătit, Inspectoratului Școlar, părinților voștri și vouă, care meritați tot sprijinul nostru. Gestul nostru de astăzi este doar un mic gest de recunoaștere. Eu am puterea să recunosc că autoritățile locale și cele centrale încă fac mult, mult prea puțin pentru cadrele didactice și pentru elevi. Sper ca măcar pandemia asta să ne facă să prețuim lucrurile importante. Poate inversăm scara valorilor după niște criterii corecte. Premiile în bani pe care vi le acordăm astăzi, câte 3000 lei de persoană, sunt doar o mică picătură într-un ocean. Mai trebuie să știți că fără sprijinul și votul consilierilor județeni, indiferent de culoarea lor politică, nu am fi putut acorda aceste premii”, le-a transmis președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu elevilor cu media 10.

Rând pe rând cei 24 de elevi de 10 au fost invitați să urce pe scena din sala mare a Consiliului Județean, unde au primit felicitări și premiile în bani, fiind întrebați de președintele Consiliului Județean la ce liceu/facultate își vor continua studiile.

„Aveți de arborat un nume, al vostru și al familiilor din care proveniți”

   „Vă felicit din tot sufletul și vă cer să nu îi uitați niciodată pe cei care v-au pus creionul în mână pentru prima dată. Să nu-i uitați nici pe viitorii voștri profesori. Acoperim tot județul, din centru și până în margine, la Pogoanele, Berca și mai departe. Aveți de arborat un nume, al vostru și al familiilor din care proveniți, un nume al școlilor care v-au format, un nume al județului de unde plecați și, în final, un nume al țării voastre. Sper ca peste patru ani să ne reîntâlnim cu cei de la clasa a VIII-a și să avem cel puțin 15 medii de 10 la Bacalaureat. Vă doresc sănătate, succes în viață și să auzim de bine”, le-a transmis elevilor inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Ionel Meiroșu.

Cei 15 buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională sunt: Alexandra Nicol Ciochină, Rareş Ioan Costinescu, Teodora Elena Creţoiu, Alexandra Maria Dorobanţu, Miruna Enache, Andrei Neagu, Delia Ioana Negrea,  Răzvan Gabriel Nicolau, Paul Păpătoiu, Andra-Ioana Pinghel, Alex Andrei Poteraşu, Andreea Stoican, Sebastian-Andrei Toma,  Tudor Andreea Irina și Mara Vlaicu.

Iar cei nouă buzoieni cu media 10 la Bacalaureat sunt: Mihaela-Ștefania Antohi, Gabriela Ionescu, Alexandra-Cristina Josim, Irina Pană, Andreea Potop, Matei-Alexandru Sava, Georgiana Stîngă, Larisa Tudor și Andreea Zotescu.

CITESTE AICI MAI MULTE DESPRE BUZOIENII CU 10 LA BAC SI AICI DESPRE CEI CU 10 LA EVALUAREA NATIONALA

 

 

 

Articole similare

error: Continut protejat!!