Sănătate

FOTO | Motocicliștii buzoieni, printre „eroii în halate” în prima zi din martie

Membrii clubului de motocicliști „Sfinți și Păcătoși” au marcat prima zi din martie la Spitalul Județean Buzău, la Unitatea de Primiri Urgențe, acolo unde au dăruit flori și mărțișoare personalului medical și pacienților aflați acolo. Conducerea spitalului le-a mulțumit pentru acțiunea nobilă, care a adus multe zâmbete în rândul pacienților, dar și al personalului secției. Preț de câteva clipe, la secția UPU Buzău a venit primăvara, iar lalelele au înviorat atmosfera din unitatea spitalicească.

„Astăzi (1 martie, n.red.), cu ocazia Zilei Mărțișorului, Asociația «Sfinți și Păcătoși» a derulat o acțiune în secția U.P.U.-SMURD. Reprezentați ai asociației motocicliștilor au oferit pacienților și personalului medico-sanitar flori, mărțișoare și cuvinte calde de încurajare. «Singur ești o voce, împreună suntem o forță» este sloganul după care se ghidează membrii Asociației «Sfinți și Păcătoși». Înființată în anul 2019, organizația are misiunea de a promova și proteja interesele motocicliștilor. În anul 2021, s-au pus bazele clubului «Sfinți și Păcătoși» cu multă muncă și implicare, cu mult efort și dorința de a face ceva pentru comunitate”, a transmis Spitalul Județean Buzău, într-un comunicat.

Motocicliștii clubului buzoian au transmis că și-au dorit să își arate recunoștința pentru efortul depus de întreg personalul medical al secției, care se confruntă zilnic cu situații din cele mai diverse și care lucrează pentru oameni. „Prima zi de primăvară nu putea trece neobservată! Am reușit azi să împărțim flori și zâmbete, iar locul ales nu putea fi altul mai potrivit decât Spitalul Județean de Urgență Buzău. Pe această cale, am reușit să mulțumim cu o floare, personalului medical ce depune atâta efort pentru bunăstarea noastră, a tuturor, dar și pacienților care se aflau în spital și probabil că nu trec prin cea mai bună perioadă. Mulțumim Spitalului Județean Buzău, UPU Buzău, Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău și SAJ Buzău pentru colaborare și implicare. Mulțumim eroilor în halate!”, au transmis reprezentanții clubului „Sfinți și Păcătoși”.

Articole similare