Monden

FOTO / Diana Ioniță i-a adus mamei sale lăutari la poartă

„Ești modelul meu în viață”, „Dacă tu n-ai fi fost, multe nu ar fi existat”, sau „Mama mea perfectă”, acestea sunt cuvintele pe care Diana le-a scris, anii trecuți, la aniversările celei care i-a dat viață în urmă cu 27 de ani, însă anul acesta artista a ales altă modalitate inedită să îi ureze mamei sale <La mulți ani!>: i-a adus taraful de lăutari la poartă.

Momentul a fost ales chiar la debutul zilei când Miruna Maria Ioniță a împlinit 50 de ani, la miezul nopții, Diana chemându-și prietenii de scenă să îi ureze mamei sale fericire, sănătate și multe împliniri în continuare alături de cei dragi. Miruna a declarat că a rămas plăcut surprinsă de cadoul oferit de fata sa, spunând că se aștepta la orice din partea Dianei, dar mai puțin la cântări live în miez de noapte.

Ziua de 26 august reprezenta de obicei o serie de momente frumoase împărțite de cele două la shoppping, la filmări, sau împărțind cafeaua ori prânzul împreună, însă de când Diana s-a așezat la casa ei după căsătoria cu artistul Marian Ungureanu, întâlnirile cu mama sa s-au mai rărit. Acum cântărețul o însoțește pe Diana la cumpărături, la cântări, la evenimente private, mama ei oferindu-i doar sfaturi sau idei atunci când Diana i le cere. „Multă vreme lumea ne confunda sau ne considera surori și mă întreba când intru și eu pe scenă să cant. Asemănarea există, însă eu am fost mereu omul din spatele Dianei, prietena ei cea mai bună și recunosc că îmi lipsesc ieșirile cu ea, dar sunt fericită că își vede de drumul ei în viață și că este fericită. Eu am ales să ies cu prietenele mele să sărbătoresc, de mulți ani nu am mai făcut-o, voi petrece cu ele tot la o terasă unde se cântă, că muzica va face parte din viața mea tot timpul”, a spus Miruna Maria Ioniță.

 

Articole similare