Monden

Bianca Purcărea, rolul Fionei în musicalul Shrek

Buzoianca a anunțat cu mult entuziasm un nou proiect muzical, ce se va juca la Sala Palatului

După succesul cu „Mamma Mia”, Bianca Purcărea s-a tot lăudat pe rețelele de socializare cu un proiect nou, în stilul caracteristic: „Întrerup semnalul parizian să vă dau vestea asta: ne vedem iar la Sala Palatului! Sunt foarte bucuroasă să fiu parte din acest spectacol care va fi absolut delicios! Și dacă ați ști ce echipă fabuloasă e implicată în SHREK… v-ați lua bilete iute-iute!”, a anunțat cântăreața pe Facebook.

Dacă despre personajul Sophie din „Mamma Mia” Bianca a spus că acest rol îi aduce multe provocări, pentru că are șansa să lucreze cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc și să învețe foarte multe lucruri la repetiții în fiecare zi, despre personajul Fionei declară că este tot o provocare, pentru că are un rol atât de bogat în stări și culori. „Povestea personajului face să pălească, orice poate părea dificil și transformă provocările în experiențe pe care abia aștept să le trăiesc și apoi să le prezint publicului. Fiona e orice fată care a avut nu o zi proastă, nu o săptămâna cu ghinioane, ci câțiva ani complet lipsiți de noroc, dar care nu lasă nimic să îi știrbească bucuria și pofta de viață. E o prințesă care a stat mulți ani închisă în turn, unde s-a hrănit cu basmele și poveștile cu zâne și prinți și așteaptă să fie salvată și  iubită… E foarte amuzantă și răbdătoare și, deși îi ia un pic să pună cap la cap indiciile și să vadă adevărata dragoste, o îmbrățișează pe deplin și… ta-daa, final fericit și vesel!”, a specificat Bianca.

Bianca a mai spus că liniile melodice sunt extraordinare, versurile sunt pline de haz, dar și de lecții, iar personajele sunt atât de „iubibile” încât publicul nu are cum să iasă altfel decât definitiv și iremediabil fermecat de universul lui Shrek.

Premiera musicalului va avea loc la Sala Palatului, pe 9 iunie, de la ora 19.00.

 

Articole similare