Monden

Dan Badea vine la Buzău cu mult umor

Show-ul este programat joi, pe 25 aprilie, la O'Brothers Social Pub

Dacă nutriționiștii ar fi comedianți, cu siguranță l-ar alege pe el! Cu acest lucru se laudă Dan Badea și cu acest slogan vrea să vă capteze atenția joi, în cadrul unui show de comedie ce se va desfășura la O’Brothers Social Pub, cu începere de la ora 19.00.

Comediantul a pregătit pentru buzoieni un material nou, sută la sută organic, fără zahăr adăugat, dar cu mult umor și glume (rău) vegane. „Vino cu toți prietenii tăi (vegani sau gurmanzi) la un show savuros, cu specific românesc, la care să râzi cu multă poftă. Pentru un stil de viață sănătos se prescrie comedie, iar tu trebuie doar să îți cumperi biletul”, a spus Dan Badea.

De peste 15 ani pe scena de comedie și cu milioane de vizualizări pe YouTube, Dan Badea este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România, iar acum ajunge și în Buzău; și nu așa, cu mâna goală, ci cu cel mai bun material al său din ultimii 15 ani. Bucureștean din naștere, el a  absolvit UNATC, unde l-a avut ca profesor pe Dem Rădulescu. Și-a început cariera în anii 2000 ca „DJ Star”. El întreținea atmosfera în mai multe cluburi frecventate de studenți, în special. Ulterior, în 2004, el a cântat cu Delia, apoi cu Fizz și Hi-Q.
A fost textierul cântecelor „Ani de liceu” (versiunea TNT) și „Gașca mea”. Dan Badea este și prezentator iUmor și protagonist al Stand Up Cafe la HBO & Comedy Central. Umorul și buna dispoziție sunt așadar garantate, grăbește-te să faci rost de un bilet, până se mai găsesc!

Articole similare