luni, 21 septembrie 2020

Episod rușinos pentru un consilier județean

Episod rușinos pentru un consilier județean. Săptămâna trecută, Ionuț Sebastian Dragomir a fost dat afară din sala de examen de la Serviciul Permise după ce a fost surprins cu telefonul mobil în mână în timpul testului. Nu se știe dacă a reușit să găsească online vreun răspuns la întrebările din testul pe care îl susținea pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere, însă ­exa­minatorii au fost pe fază și l-au invitat afară pe Dragomir, potrivit unor martori.

Nu se întocmește dosar penal în astfel de situații, deși este vorba despre o încercare de fraudare a examenului, însă examinatorii vor fi de două ori mai atenți atunci când Dragomir va ajunge din nou în sala de examen, dacă acesta o va face.

Se pare că acesta a rămas fără permis după o escapadă la mare. La întoarcerea spre casă ar fi fost tras pe dreapta de polițiști și testat alcoolsco­pic iar rezultatul nu i-a fost favorabil, fiindu-i suspendat permisul pentru consum de alcool.

Săptămâna trecută a încercat să reducă la 30 de zile perioada de suspendare a permisului de conducere auto.

Ionuț Sebastian Dragomir este consilier județean după demisia social-democratului Silviu Nicoară.

2 COMENTARII

  1. Mai vreti un exemplu de purtator de carnet psd- directorul de la falimentara RAM, care si-a permis, cu un tupeu fara margini sa sfideze coada de la eliberarea cazierului judiciar, la care erau in proportie de peste 90% tineri, tineri care l-au „felicitat” la plecare.

  2. Poate il ajuta dl Ciolacu si il va pune din nou pe lista consilierilor judeteni, sau sa ia legatura cu traseistul Adrian Mocanu, expert in slalomul intre completele de judecata pe teme rutiere.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!