Monden

DJ Sava revine la Buzău pentru „Brunch în Livadă”

Toamna se numără bobocii, dar și evenimentele de calitate! Edițiile brunchului buzoian continuă și toamna, tot în livada cu pomi fructiferi, pentru că temperaturile de afară ne oferă vreme bună și chef de petrecere. Duminică, pe 24 septembrie, organizatorii brunchului de toamnă îi invită la must, pastramă și muzică bună pe nostalgicii evenimentelor în aer liber.

Petrecerea începe la ora 14.00, iar DJ-ii rezidenți vor fi DJ Extreme & DJ Stephanno, însă vedeta brunch-ului va fi nimeni altul decât DJ Sava. Buzoianul a fost și la ultimele ediții ale evenimentului și a făcut furori cu piesele sale, prelungind petrecerea până târziu în noapte.

DJ-ul buzoian va veni sigur și cu piesele noi! După Shift și Iuliana Beregoi, cu a lor „Gașca 23”, „Ploaia” este remake-ul cu care DJ Sava cucerește playlisturile. El a lucrat acum cu UDDI și cu Adriana Onci pentru un remake al single-ului reggae „Ploaia”, lansat în urmă cu peste 16 ani de către trupa El Negro. Remake-ul poartă semnătura producătorului și artistului buzoian, vocea Adrianei Onci și versurile fresh în stilul caracteristic lui UDDI.

„Ploaia” este cea de-a doua piesă de pe albumul de rework-uri ale lui DJ Sava, ce poartă numele de #ReFresh, o călătorie muzicală captivantă, în care hiturile din toate timpurile prind viață.

Articole similare