Politic

Deranj mare pe dreapta / PMP: Avrămescu pentru noi este Romanescu II

Apar primele acuzații la adresa noii conduceri a organizației județene a Partidului Național Liberal privind colaborarea cu social-demo­crații buzoieni. Acestea vin din partea liderului județean al Partidului Mișcarea Populară, deputatul Adrian Mocanu, care susține că Gabriel Avramescu ar fi un ,,pesedist și mai fidel” decât fostul președinte PNL Buzău Cristinel Romanescu. ,,Schimbarea deputatului Romanescu de la conducerea PNL părea, în principiu, o ocazie bună pentru deplasarea filialei locale a liberalilor din debaraua PSD. Schimbarea a fost, din păcate pentru Dreapta buzoiană, pe principiul <din lac în puț>. Numirea lui Gabriel Avrămescu a însemnat impunerea în fruntea PNL Buzău a unui pesedist și mai fidel!”, a scris Mocanu pe Facebook.

Supărarea liderului popular buzoian a fost declanșată, după toate probabilitățile, de faptul că noul viceprimar din Pogoanele este un membru PNL, care ar fi fost ales în funcție cu sprijinul PSD: „Cea mai recentă dovadă a blatului pe față dintre pesediștii de acasă și pesediștii care se întorc acasă? La Pogoanele, viceprimar a fost ales omul PNL, pus cu voturile PSD! Blatul e cât se poate de clar, pentru că PSD-ul mai avea nevoie de un singur vot pentru a-și pune viceprimarul, vot extrem de ușor de asigurat. Avrămescu încalcă, așadar, decizia luată de Orban la ni­vel național, potrivit căreia alianțele liberalilor cu pesediștii sunt interzise. Opinia publică trebuie să știe că bla­tul de la Pogoanele va fi urmat, evident, de <accidente> și în alte comune în care viceprimarii PSD-ului nu au cum să fie instalați decât cu voturi ale PNL sau în care PSD are nevoie de unul-două voturi venite <accidental> de la PNL”, mai spune președintele PMP Buzău.

Acesta găsește și explicații pentru atitudinea lui Avrămescu, despre care spune  că s-ar datora traseului ,,politico-administrativ al acestuia. A activat încă de june în PSD, a ajuns în Finanțele gălățene uns de <uselistul> Cristi Bîgiu (PNL, apoi PSD) și a fost susținut de Marcel Ciolacu să ocupe funcția de director general la ANAF Galați. Circul de la PNL este total, în condițiile în care echipa lor de la Parlamentare este formată, în partea superioară, numai din pesediști sub acoperire și de parașutați de la București. Este incredibil! Într-un județ în care PSD a câștigat majoritatea UAT-urilor, PNL nu găsește altă alianță decât cu PSD-ul, deși le este interzis să o facă, deși pesedistul sub acoperire Avrămescu se jura la toate televiziunile că exclude orice înțelegere cu PSD. Curat murdar!”, a scris pe Facebook deputatul Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău.

Până la ora închiderii ediției, respectiv după 24 de ore de la postarea textului în cauză, președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu nu a avut nicio reacție.

4 Comentarii

  1. Si la Vernesti s-a implicat pentru alegerea viceprimarului. Le-a cerut consilierilor PNL sa sutina candidatul PSD si e deranj mare. Incet, incet liberalii adevarati se vor convinge cine este acest Avramescu. Tot un Romanescu sub acoperire. Domnule redactor ati putea sa faceti publica lista Biroului judetean al PNL numit pe prietenie de catre acest trimis dela centru, pentru ca noi liberalii nu o cunoastem. De ce tace si domnul Ion Nicolae? Ii convine aceasta politica de genul: partidul sunt eu?

  2. Avramescu este Romanescu 2, dar tu Mocanule nu esti nimic. Doar o gramada de carne alterata, iar acolo la cipilica ai numarul 53, poate 54.

  3. Atac furibund al d-nului Mocanu, ingrat , nonșalant fara perdea dar făcut in același timp de un om fara credibilitate politica, el fiind dovada vie a traseismului politic , scăldat in purpura istoriei si devenit cruciatul izbăvirii, dreptății si a caii noastre de pocăință spre politica de dreapta! Are impresia ca suntem o tara de dobitoci , nu este asa !

  4. Avrămescu PNL este și în umbra deciziilor si a organizării noului USR Buzau, ținând cont de relația de prietenie și colaborare cu președintele USR Buzău, dar și prin omul PNL, președintele PNȚCD Buzău ( Cătălin Avramescu ) care a virat la USR .

Articole similare

error: Continut protejat!!