Economic

De la concept la proiect finalizat cu Ingineria Construct

Fiecare activitate necesita un plan bine structurat de actiune, care sa ii poata asigura in mare parte succesul, analizand oportunitatile si amenintarile din jur, in asa fel incat sa poata fi exploatate, respectiv evitate, pe cat posibil. Acelasi principiu se aplica si in cazul constructiilor. Aici este nevoie de o adevarata strategie ce trebuie urmata in vederea materializarii unei cladiri functionale din toate punctele de vedere. Iar pentru ca fara plan nu ar exista constructie si fara concept nu ar exista planul, Ingineria Construct vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii care sa vizeze toti pasii necesari in punerea bazelor unor structuri cat mai rezistente. Nu doar ca ne vom ocupa de gandirea unor idei cat mai inovative, dar vom avea in vedere si materializarea lor in cel mai practic si rapid mod. Descopera serviciile de proiectare structuri de rezistenta!

Creionam si dam viata conceptelor

Inca din stadiul de idee, noi ne implicam activ in tot ceea ce inseamna stabilizarea, proiectarea si consolidarea unor structuri de rezistenta. Fiecare milimetru joaca un rol esential si noi am inteles asta. Avem in vedere fiecare detaliu, analizam si reevaluam fiecare schita si alaturam concepte si imbunatatiri aduse in vederea inglobarii tuturor intr-o lucrare de succes.

Proiectarea structurilor de rezistenta presupune atentie sporita la fiecare detaliu si fiecare risc pe care il presupune modificarea acestuia. Echipa noastra de profesionisti este specializata pe etapele aferente acestui proces complex. Astfel ca, putem colecta datele din fiecare stadiu, le centralizam si plecam spre revizuirea minutioasa a elementelor, in asa fel incat sa obtinem o compatibilitate completa intre acestea. Impartasim ganduri si schimbam constant idei, pentru a putea genera cel mai calitativ produs final.

In tot ceea ce numim proiectare structuri avem in vedere calcule structurale, descrieri tehnice, detalieri de proiect, sau alte detalii ce vizeaza varii incinte si fundatii.

Calculul structural inglobeaza in esenta toate legaturile matematice de care depinde buna proiectare realizata in parametri corecti si siguri. Dupa acest stadiu va fi elaborata o schita de baza care trebuie insa detaliata cu sir de amanunte, deoarece va reprezenta ghidul de actiune, fara de care nu ar fi posibila inaintarea cu niciun pas. Fiecare etapa va fi prevazuta cu servicii de expertiza si descrieri tehnice, pentru a putea avea in vedere orice detaliu oricat de mic. Profesionalismul si devotamentul sunt doua dintre valorile ce ne ghideaza si de aceea nu vom lasa niciun aspect ce ar putea compromite intreaga lucrare neverificat. Lucram in conditii de maxima siguranta si ne angajam sa eliminam orice risc posibil, in asa fel incat sa proiectam cladiri indestructibile.

Un serviciu de proiectare constructii complet vizeaza numerosi pasi esentiali. Primii constituie etapa conceptuala prin realizarea unei teme de arhitectura, ca mai apoi sa se demareze studiul geotehnic si alte studii specifice structurii in cauza. Ulterior se va trece la Proiectarea propriu zisa, mai intai pe hartie si abia mai apoi se realizeaza proiectii, teste, verificari si imbunatatiri. Cel mai important aspect de care depinde intreaga lucrare este bugetul investitiei sau  cel alocat in vederea realizarii structurii de rezistenta. De el depinde in cea mai mare masura modul in care va fi abordata strategia de proiectare.

 Ingineria – partener ideal in lumea constructiilor

Ingineria.com este una dintre cele mai recunoscute firme de proiectare tehnica, cu sediul in Bucuresti si cu clienti in toata tara. Experienta vasta si echipa formata din specialisti renumiti  cu experienta vasta face ca aceasta sa se situeze in topul preferintelor tuturor dezvoltatorilor de constructii.

Structura de rezistenta reprezinta scheletul pe care se va sprijini intreaga cladire sau complex si de aceea fiecare pas trebuie calculat cu grija. Doar in acest mod putem garanta reusita si evita pe cat posibil orice risc.

 

 

Articole similare