Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții spor­tive? OPINIA îți pre­zintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Teatrul „George Ciprian”

  • Buzoienii sunt așteptați duminică, 24 octombrie, începând cu ora 18.00, la Teatrul ,,George Ciprian”, pentru a vedea spectacolul „O noapte furtunoasă”, în regia lui Radu Gabriel, cu actorii Alex Bogdan, Ștefan Pavel, Vlad Drăgulin, Silviu Mircescu, Alina Rotaru, Alina Suărășan și Alex Călin. Biletele se găsesc la Teatrul George Ciprian, la Agenția de Bilete a Teatrului „George Ciprian” sau online. Prețul unui bilet întreg este 35 de lei, iar pentru studenți sau elevi, 20 de lei.

Premieră la Happy Cinema Buzău

  • Pentru iubitorii filmelor de groază aștep­tarea a luat sfârșit! În­cepând de vineri, 22 octombrie, buzoienii pot vi­ziona filmul „Halloween: Noaptea crimelor” la ora 21.30. Prețul unui bilet întreg este 22 de lei, iar elevii și studenții vor plăti doar 16 lei.

Muzeul Județean Buzău

  • Buzoienii care nu au apucat încă să vadă expoziția de artă a pictorului Gheorghe Anghel, o pot face până la finalul lunii octombrie. Gheorghe Anghel, fost profesor la Universitatea Națională de Arte din București, este unul dintre cei mai importanți artiști români contemporani, câștigător a numeroase premii naționale și internaționale. Muzeul Județean Buzău este deschis în intervalul orar 9.00-17.00.

Competiții sportive

  • Buzoienii pasionați de sport pot vedea vineri, 22 octombrie, fotbal în Liga a 2-a. FC Buzău întâlnește Unirea Slobozia pe terenul Gloria, la ora 15.30.
  • Duminică, 24 octombrie, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” găzduiește handbal masculin în Liga Națională. FC Buzău și Potaissa Turda vor juca începând cu ora 17.30.

Articole similare