Economic

Cum să economisim la cumpărături

Nu de puține ori se întâmplă să facem cumpărături alimentare neplanificate sau chiar impulsive. Acest lucru poate înclina balanța dacă nu avem grijă la sumele pe care le alocăm la cumpărături. Chiar dacă este perfect normal să ne satisfacem poftele alimentare, este important să ne planificăm mesele din timpul săptămânii pentru a evita risipa alimentară.

Astfel, făcând cumpărăturile în mod responsabil, veți putea și economisi anumite sume de bani care vă vor ajuta pe termen lung. Așadar, pentru început, putem cerceta oferta de magazine pe care platforma Kaufino le prezintă. Printre acestea, puteți răsfoi revista Kaufland sau catalog Kaufland online, un catalog Penny nou care conțin reducerile care v-ar putea interesa, dar și Supeco catalog actual.

Mersul la cumpărături nu ar trebui să reprezinte un stres, de aceea, este important să vă organizați sesiunile de cumpărături în funcție de programul dvs. De aceea, dacă preferați supermarketul Kaufland, puteți consulta un Kaufland program special. De regulă, Kaufland program se extinde pe întreg parcursul săptămânii.

Mai mult, oferta Penny sau seriile de oferte Kaufland propun reduceri săptămânale la diverse game de produse, începând de la produse de bază alimentare până la produse nealimentare. O altă ofertă specială de care puteți profita este oferta Supeco prin intermediul catalogului Supeco.

Produse în oferta Supeco

Pentru a vă bucura de cât mai multe fructe și legume din oferta Supeco, puteți consulta Supeco catalog actual. În acest fel, puteți consuma produsele proaspete din oferta Supeco cât de repede posibil sau chiar să le gătiți. Spre exemplu, dacă alegeți legume din Supeco catalog, puteți găti o supă cremă delicioasă de legume.

Pentru a vă putea programa cumpărăturile la supermarketul Supeco, puteți verifica un Supeco program. Cum majoritatea magazinelor sunt deschise de Luni până Duminică, veți putea profita de oferte Supeco zilnice din Supeco catalog, cumpărând câte puțin în fiecare zi, doar cantitatea de produse de care aveți nevoie.

Oferta de magazine promoționale

O primă ofertă este oferta Penny prin intermediul catalog Penny online. Chiar dacă aveți o zi ocupată, veți găsi un program Penny care să se potrivească cu al dvs. și puteți consulta un program Penny dedicat fiecărui magazin. Majoritatea magazinelor Penny sunt deschise de Luni până Duminică, ceea ce va face convenabilă organizarea unei seri de cumpărături din oferta Penny actuală pentru care puteți găsi produsele promoționale în catalog Penny.

În același timp, puteți consulta și oferte Kaufland aflate în orice catalog Kaufland. Prin intermediul unei reviste Kaufland actuale, veți avea ocazia să studiați diverse oferte Kaufland pentru produsele care prezintă interes. Răsfoind revista Kaufland, puteți găsi informații și despre produsele care beneficiază de promoții extra prin card Kaufland. Dacă utilizați card Kaufland, puteți primi discounturi și diverse promoții direct în aplicație, ceea ce vă poate aduce și mai multe economii și mai puțină risipă alimentară.

Pe lângă revista Kaufland, puteți consulta un catalog Kaufland online pentru a vă organiza și mesele din timpul săptămânii în funcție de anumite oferte Kaufland. Dacă mai adăugați și card Kaufland, puteți ajunge să economisiți o sumă semnificativă din valoarea totală a cumpărăturilor. Lunar, puteți consulta în revista Kaufland produsele care au o reducere de 50% prin intermediul cupoanelor de reciclare.

Pași importanți pentru a economisi

Așadar, un pas important ar fi acela de a urmări diverse oferte promoționale de la o gamă largă de magazine, printre care și oferta Supeco, oferta Penny sau diverse oferte Kaufland. Pentru a vă asigura că vă încadrați în intervalele orare propuse de aceste magazine, nu ezitați să consultați Supeco program, program Penny și Kaufland program aferente magazinelor din orașul dvs. Spre exemplu, în Kaufland, puteți profita și de ofertele de seară, cu reduceri semnificative.

În același timp, un pas la fel de important ar fi acela de a alege cu atenție produsele pe care le cumpărați. Este important să luăm în calcul și brandurile proprii din oferta de magazine fiindcă pot fi la fel de calitative la un preț mai mic.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker