Actualitate

Bonusurile de cazinou și ruleta online

Datorită tehnologiei și în special prin dezvoltarea internetului, jocurile de cazinou pot fi acum practicate direct din confortul propriului cămin. Aveți nevoie de un portabil conectat la internet, cum ar fi laptop, tabletă sau smartphone, de o viteză bună la internet și de cumpătare.

Industria de gambling s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 20 de ani, prin evoluți cazinourilor online. Un cazinou online este un cazinou virtual care este accesibil de pe un computer personal și oferă acces la numeroase jocuri pe care le regăsiți și în cazinourile terestre, dar și la alte sute de noi variante de tip sloturi, jocuri de masă, pariuri sportive și multe altele. Cazinourile online sunt acum legale în multe țări din Europa, Statele Unite sau Canada. Inclusiv în România, industria jocurilor de cazinou au fost reglementate sub egida Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Există multe beneficii în utilizarea unui cazinou online. Puteți juca jocuri de acasă sau de la birou, fără să vă preocupați de codul vestimentar sau de socializare cu alți jucători. De asemenea, puteți să vă setați timpul de joc fără să vă faceți griji că pierdeți disponibilitatea jocului din cauza restricțiilor de timp la cazinourile tradiționale.

Totodată, cazinourile online pun la dispoziția jucătorilor numeroase premii, bonusuri, jackpoturi și multe alte beneficii de fidelizare. Este o strategie prin care își atrag noi adepți și pasionați de gambling. Aceste bonusuri sunt oferite de obicei sub formă de rotiri gratuite, numerar sau credite gratuite. Dacă aveți un cont într-un anumit cazinou, puteți aplica pentru aceste oferte de bonus.

Mai există bonusuri fără de punere, bonus de loialitate, bonus de reîncărcare și multe altele. Inclusiv pentru jocul de ruletă sunt bonusuri ce vă pot fi de ajutor în practicarea acestui joc de masă. Înainte de a accepta unul dintre aceste bonusuri, este foarte importat să citiți termenele și condițiile de aplicare pentru a vă putea maximiza șansele de câștig în urma utilizării acestora. De menționat că nu există bonus ce poate fi transferat direct în balanța reală fără a nu îndeplini anumite cerințe. Cazinoul dorește o șansă corectă de a-și câștiga banii bonus înapoi. De aceea există termeni și condiții de bonus cu privire la utilizarea bonusurilor de cazinou. Trebuie să înțelegeți acești termeni și condiții de bonus înainte de a începe să jucați cu bani bonus.

Revenind la jocul de Ruleta online, nu toate cazinourile online oferă bonusuri pentru acest joc. Din aceste motive este bine să vă documentați înainte pentru a vedea cum puteți să profitați de pe urma bonusurilor. Unele cazinouri online oferă bonusuri care pot fi jucate doar la ruleta americană sau care necesită un număr mult mai mare de runde pentru a valorifica bonusul jucând la ruleta.

Uneori, există un bonus special la ruletă pentru jucătorii care doresc să practice jocuri care nu sunt incluse în celelalte bonusuri. Adesea, jocuri precum ruleta, blackjack și baccarat nu sunt incluse în bonusurile obișnuite ale cazinoului online.

Odată ce ați optat pentru un cazinou online care să vă îndeplinească toate pretențiile, inclusiv pentru jocul de ruletă, este important să urmăriți ceea ce trebuie să faceți pentru a valorifica bonusul.

Dacă sunteți un novice în ale jocului de ruletă, mai întâi este bine să învățați să jucați ruleta. Poate ar fi bine să începeți cu o variantă demo sau cu un bonus de rotiri gratuite pentru a vă familiariza cu jocul. Trebuie să știți că există două tipuri de ruletă: varianta americană cu două buzunare verzi (0 și 00) și varianta europeană cu un singur buzunar verde (0). Diferența dintre cele două constanță în șansele de câștig. Cu toate că veți fi plătit 35:1, șansele de câștig scat la ruleta americană pentru că există al doilea buzunar verde.

Pe lângă variantele clasice, pe internet veți găsi și alte derivate din ruletă, cum ar fi Mega Ruleta, Rooftop ruleta, Speed Ruleta și multe altele.

Fiind vorba de un joc de cazinou, șansele de câștig sunt calculate în procente matematice, dar ține și de noroc. În cazul ruletei, pot exista unele strategii pe care să le aplicați pentru a vă diminua pierderile sau pentru a vă maximiza șansele de câștig, dar nu poate garanta nimeni că veți câștiga. Este bine să aveți grijă de bankroll-ul din cont pentru a vă bucura cât mai mult de joc. Gamblingul trebuie văzut ca o ramură a divertismentului, nu o sursă de îmbogățire rapidă.

Astfel, este bine să vă setați o strategie de joc pe baza pariurilor pe care doriți să le faceți. În funcție de pariul minim și maxim al mesei, vă setați nivelul de pariere. Apoi trebuie să țineți cont de modalitățile de pariere. Dacă alegeți să pariați pe un număr, șansele sunt de 37:1 sau 38:1 de câștig în funcție de ruleta practicată.

Este adevărat că și plata poate fi de 35:1, dar nu picați în mirajul contelor. Cea mai bună modalitate de a câștiga mai multe jocuri la ruletă (sau de a minimiza riscul de a pierde bani la ruleta) este să vă concentrați pe pariurile externe. Deși aceste pariuri la ruletă nu duc la câștiguri uimitoare, păstrarea pariurilor pe cote/par, roșu/negru și mare/mic îți oferă cele mai mari șanse de a câștiga. Acestea sunt de departe cele mai bune pariuri într-un joc de ruletă și singurele pe care ar trebui să se concentreze un începător.

Șansele de câștig la pariurile externe este de 1:1, adică aveți 50% șanse să câștigați sau să pierdeți. În funcție de bonsul accesat, este important să respectați regulile cazinoului pentru ca la final să puteți încasa eventualele câștiguri. Iar pentru asta ar trebui să nu vă abateți de la banckroll-ul setat inițial. Porniți la joc cu o sumă de bani și e bine să rămâneți la ea, indiferent de câștigurile avute.

Profesioniștii aplică strategia martingale, strategia James Bond, doar câteva dintre sistemele testate la ruletă și pentru unii a fost benefic. Doar că pentru aceste strategii trebuie să aveți și un buget generos, mult noroc și răbdare. Dintre cele trei strategii, cea denumită James Bond poate fi o soluție pentru începători. Reprezintă o combinație de pariuri care vă oferă cele mai bune șanse de câștig la ruletă.

Jocurile de cazinou și în special jocul la ruletă vin la pachet cu numeroase bonusuri, dar pentru care există reguli de aplicare. Respectând aceste termene și condiții, dar și strategii de joc, vă puteți optimiza pierderile sau maximiza șansele de câștig. Însă luați în calcul că sunt jocuri ale hazardului și cel mai important este să fiți cumpătați și să pariați doar banii pe care sunteți dispuși să-i pierdeți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare