Economic

Cum alegi o rochie de mireasă potrivită pentru nunta de vara

Vara este sezonul în care au loc cele mai multe nunți și e lesne de înțeles de ce. Vremea este superbă, temperaturile sunt ridicate, iar timpul este potrivit pentru nuntile la cort sau în grădină. Orice viitoare mireasă își dorește să poarte în ziua nunții o rochie cât mai lejeră realizată din materiale ușoare, cu decolteuri spectaculoase în care să se simtă bine, fără să-I fie frig. Pregătirile  de nuntă încep cu mult timp înainte ca vremea să devină favorabilă și să inspire cu zilele ei senine, motiv pentru care miresele care aleg  să-și caute rochia perfectă încă din sezonul rece, fac greșeli care le va compromite confortul în ziua cea mare.

Pentru a veni în ajutorul vostru, dragi mirese, citiți acest articol până la final și veți afla informații prețioase care sigur vă vor ajuta.

Alege o rochie de mireasă realizată din materiale ușoare și naturale

Vara temperaturile ajung lejer în zona de 40 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că este bine să fii atentă la materialul din care este confecționată rochia mult visată. Chiar dacă o rochie din tafta arată superb și se conformează stilului minimalist, acesta nu este și cel mai lejer și răcoros material.

Pentru nunțile de vară sunt recomandate rochiile de mireasă realizate din materiale ușoare și naturale, precum sifonul, satinul, organza, mătasea, tulul sau bumbacul. Dacă totuși vrei să porți o rochie de mireasă din brocart și ai nunta în luna iulie sau august, când temperaturile sunt toride, atunci te va ajuta și o rochie scurtă de schimb.

Rochia de mireasă scurtă, o variantă inovativă

Dacă îți dorești să porți o rochie de mireasă confortabilă în ziua nunții, atunci poți alege și o rochie scurtă. Aceasta este chic, elegantă, modernă și răcoritoare, caracteristici care te vor ajuta să fii plină de energie și să te bucuri din plin de ziua ta minunată chiar și atunci când afară sunt 40 de grade, iar soarele este sus pe cer.

O altă parte interesantă la rochiile de mirese scurte constă în varietatea gamei de produse, astfel că poți găsi modele potrivite oricărui tip de siluetă și oricărui stil, indiferent de unicitatea lor. De asemenea, o astfel de  rochie de mireasă poate fi accesorizata și personalizată așa cum îți dorești.

La capitolul lungimi, poți alege o rochie de mireasă mini sau midi, adică scurta pana deasupra genunchiului, sau lunga pana sub genunchi, sau una tea length (cocktail length) care se oprește chiar deasupra gleznelor pentru un look retro sic

Buchetul de flori, un alt element esențial

Nu uita că în ziua nunții vei avea nevoie de un buchet de flori superb care să se potrivească cu rochia de mireasă și întreaga ta imagine. Aceasta poate fi ales  doar în funcție de preferințele tale, însă nu uita că trebuie să aibă o rezistență mare.

Dacă ești în criză de timp, poți comanda flori online de la Maison d’Or, unde vei găsi buchete potrivite atât pentru cununia civilă, cât și pentru nuntă.

(Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/petale-buchet-trandafiri-culoare-759668/)

 

Articole similare