Monden

Doi buzoieni, apariție în Las Fierbinți

Adina Răducan și Teo Manciulea au fost protagoniști în cel mai popular serial de pe Pro TV

Las Fierbinți este serialul cu cele mai mari audiențe din ultimii ani din România. De-a lungul timpului, actori importanți au fost invitați să interpreteze roluri episodice în cadrul serialului de la Pro TV și, astfel, să facă echipă cu Bobiță, Celentano, Geani și celelalte personaje principale.

Printre aceștia s-au regăsit Horațiu Mălăele, Maia Morgestern, Răzvan Vasilescu, Stela Popescu sau Tora Vasilescu. Nu au lipsit nici actori buzoieni, precum Radu Gabriel, care a jucat în Las Fierbinți în mai multe episoade. Un alt nume este Cristi Martin, profesor de actorie la Liceul de Arta Buzău, cel care interpretează ­ocazio­nal un personaj secundar în celebrul serial.

Recent, alți doi buzoieni au fost invitați să dea viață unor personaje din micuțul sat ialomițean. Este vorba despre soliștii Adina Rădu­can și Teo Manciulea, care au putut fi văzuți recent pe micile ecrane, alături de alți membri ai grupului Jazzappella, condus de Zoltan Andras, solistul formației Sarmalele Reci. După ce polițistul satului, Robi, se trezește în cap cu o melodie pe care o fredonează continuu, acesta încearcă să afle ce piesă este. Astfel, sună la Pro TV, apoi la Vocea Româ­niei, apelează la Aspirina, la primarul Vasile, fredonând piesa visată pentru ca cineva să îl ajute să rezolve misterul. Așa ajunge să formeze un cor compus din oameni din sat, cor care să „descifreze” ce piesă tot fredonează Robi. Buzoienii Adina Răducan și Teo Manciulea sunt doi dintre membrii respectivului cor, din care face parte și Zoltan Andras. Din păcate, cei doi buzoieni nu reușesc nici ei să îl ajute pe polițist.

Reamintim că Teo Manciulea este cunoscut pentru participarea cu succes, în 2012, la emisiunea Vocea României și, în 2016, pentru calificarea în semifinala națională Eurovision, ală­turi de trupa Dream Walkers. De cealaltă parte, ­Adina Răducan are în palmares premiul obținut la Sanremo, trofeul X Factor din 2014 și a devenit de curând studentă la cel mai important colegiu de ­mu­zică din lume, Colegiul Berklee din SUA, acolo unde au mai studiat Sting, Annie Lennox sau Adam Levine. În 2019, Teo și ­Adina au fost invitați să dubleze personaje de desen animat în superproducția Disney Lion King.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker