sâmbătă, 15 august 2020

Consilierul Silviu Roșioru, amendat după ce a fost prins chefuind într-o cunoscută tavernă buzoiană

,,Singurul opozant real din cadrul CLM Buzău” – așa cum îi place consilerului Silviu Roșioru să se autointi­tuleze – face opoziție, mai nou, nu doar municipalității, ci și ordonanțelor militare care reglementeză cursul vieții românilor pe durata stării de urgență provocate de pandemia de infecții cu COVID-19. Iar formula de opoziție la aceste reglementări valabile pentru toți cetățenii acestei țări care l-a definit cel mai bine pe Roșioru a fost aceea de a încinge un chef cu prietenii, și nu oriunde, ci într-o cunoscută tavernă buzoiană.

În această postură a fost surprins grupul de petrecăreți format din șapte persoane, printre care se afla atât Roșioru, cât și administratorul stabilimentului. Nota de plată a petrecerii a fost pe măsură: consilierul Roșioru a fost amendat cu 2.000 lei, iar proprietarul tavernei buzoiene cu 20.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Problema mare a consilerului Silviu Roșioru, care acum reprezintă în delibe­rativul municipal Partidul Mișcarea Populară – după un traseu politic oficial prin Partidul Poporului-Dan Diaconescu și Partidul Social Românesc, cel neoficial incluzând, printre altele, Uniunea Națională pentru Progresul României și Alianța Liberalilor și Democraților – este că amenda aplicată de polițiști reprezintă venitul acestuia pe două luni, dat fiind că, în ultima sa declarație de avere, Roșioru a scris, ca singură sursă de câștig, ­indemnizația de consilier, în valoare de puțin peste 1.000 lei lunar.

În aceste condiții, este ­inu­til să ne mai mirăm că personaje precum ,,Comitet” din clanul Pistol ignoră orice prevedere legală privind normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu COVID-19, dacă un ales local, un cetățean care emite pretenții de a fi respectat de autorități și de colegii din Consiliul Municipal procedează în același fel. De fapt, poate că Silviu Roșioru țintește să reprezinte pe mai departe un asemenea bazin electoral, format din derbedei pentru care legea este o vorbă goală pe care doar proștii o respectă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!