miercuri, 15 iulie 2020

Comunicat: PRO România invită toate partidele politice la discuții pentru modernizarea Buzăului!

PRO România invită toate formațiunile politice prezente în județul Buzău în cadrul unui dialog structurat, menit să ajute la ­disecarea celor mai bune inițiative și opțiuni pentru dezvoltarea județului Buzău și ridicarea nivelului de trai al cetățenilor acestuia. Sunt invitate toate partidele politice care consideră că resursele județului Buzău puteau fi gestionate mai eficient și totodată în interesul comunității.

PRO România nu este un partid aflat doar într-o competiție politică, ci o formațiune deschisă dialogului, care își arată des­chiderea față de ideile altor entități politice, atât timp cât acestea sunt transpa­rente și în interesul comunității și al cetățenilor.  Considerăm că județul Buzău nu a avut parte de cele mai bune administrații și că resursele irosite de acestea se puteau gestiona într-o manieră responsabilă, care să ne facă mândri de județul nostru.

PRO România reprezintă un partid deschis discuțiilor la lumina zilei, nu noaptea precum hoții. Partidul nostru și-a propus ținte obiective și a alcătuit o strategie pe termen lung, nu mai mult de patru ani, un plan care să își aducă o contribuție concretă la dezvoltarea județului.

|n virtutea celor menționate mai sus, PRO România a identificat, neintenționând o alianță sau un pact politic, o serie de puncte comune de lucru privitoare la dezvoltarea județului, alături de reprezentanții USR Buzău.

Text asumat de PRO România – Organizația Județeană Buzău

1 COMENTARIU

Comments are closed.

error: Content is protected !!