marți, 22 septembrie 2020

Comunicat: PRO România Buzău, pregătit și pentru locale și pentru anticipate!

După cum a declarat președintele Victor Ponta, atât la nivel central cât și la nivel de organizații jude­țene, partidul este pregătit pentru orice scenariu, adică alegeri anticipate organizate concomitent cu alegerile locale, cum vrea actuala guvernare să impună prin orice mijloace.

„Dacă vor să facă alegeri anticipate, în niciun caz nu se va opune PRO România, dar nici nu o să-i ajutăm noi, cum nu i-am ajutat nici să se instaleze în funcție. Să facă moțiune de cenzură împotriva pro­priului Guvern, a mai făcut și PSD-ul cu Dragnea, poate să facă și PNL-ul cu Orban același lucru, sau să găsească o altă metodă, pe care eu nu o văd în acest moment”, a declarat președintele Ponta. Acesta a argumentat și de ce vor liberalii acest lucru cu orice preț: „Eu cred că PNL-ul își dorește alegeri anticipate pentru că acest buget nu este unul realist, este un buget punte, punte până la alegeri. Bani nu au, ce au spus ei acolo sunt povești că încasează 350 de miliarde, a spus și Teodorovici că încasează 320 de miliarde și a încasat 290. Deci, banii nu le ajung. Nu cred că vor să aplice legea cu pensiile de la 1 septembrie, nu cred că au soluții pentru celelalte probleme și atunci vor să bată fierul cât e cald”.

În ceea ce privește organizația de la Buzău, coordonatorii PRO România au demarat o intensă activitate în teritoriu pentru a identifica, acolo unde este cazul, cei mai buni candidați cu care să vină în fața oamenilor, persoane competente recomandate de profesionalism și seriozitate. De asemenea, vom veni în aceste alegeri, în primul rând locale, și dacă va fi cazul parlamentare,  doar cu persoane onorabile, multe dintre ele fiind pentru prima dată implicate în viața politică și cărora să nu li se poată reproșa că au deservit în decursul timpului anumite interese. Fiind a doua organizație pe țară ca procent în două runde de alegeri, cele europarlamentare dar și prezidențiale, suntem ­si­guri că nu vom dezamăgi nici de această dată, iar rezultatul va fi unul pe măsură, care să claseze PRO România Buzău pe primul loc. Iar doctrina noastră, așa cum a spus Victor Ponta cu fiecare prilej, rămâne consecventă stângii, dar nu celei reprezentate de PSD, ci uneia noi, cu oameni bine pregătiți și fideli ideii de politici sociale. Iar la Buzău, PRO România are deja liste complete în foarte multe localități, pentru reprezentanți în consiliile locale, județean și primari, urmând ca în cel mai scurt timp aceste liste să fie definitivate și în locurile unde acum se lucrează pentru clădirea unor structuri care să ne recomande și de care să fim mândri.

Text asumat de PRO România Buzău

2 COMENTARII

  1. ”Puie monta” …..celebră expresia, nu-i așa ?
    Sper din inimă că acest personaj infiltrat în politică să nu-și găsească simpatizanți în Buzău.
    E un mitoman și asta spune tot despre individ. Nu doresc așa ceva în politica românească !

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!