marți, 22 septembrie 2020

VIDEO | Gabriela Firea promovează Bucureștiul cu un clip realizat de un buzoian

Primarul Capitalei Gabriela Firea a distribuit, la sfârșitul anului, pe Facebook, un clip de promovare a Bucureștiului, afirmând că este „un oraș în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața”.

Firea a precizat că videoclipul este realizat de #ArtFocusInternational și a fost regizat de buzoianul Petre Năstase.

Clipul de cinci minute și jumătate prezintă, în mod dinamic, imagini cu obiective reprezentative din Capitală, iar pe parcursul acestuia toate mesajele sunt rostite în limba română. „Trezește-te! ­Des­chide ochii, simțurile, inima! Deschide lumea și bucură-te de poveștile mele! Mă vezi? Vino cu mine! Te provoc să te întreci cu tine, să explorezi, să descoperi noi orizonturi”, se arată în mesajul transmis la început în videoclip, care se încheie cu îndemnul „Îndrăgostește-te de București!”.

Clipul regizat în totalitate de buzoian transmite idei precum că Bucureștiul este un oraș frumos, viu, surprinzător și cald, în care istoria se împletește armonios cu timpurile ­mo­derne. De asemenea, în mesajul transmis alături de clip pe rețelele de socializare, Gabriela Firea punctează că, odată cunoscută, Capitala devine un oraș care ,,vibrează, care zâmbește, care te îmbie să-i afli secretele și în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața. Un oraș de care merită să te îndrăgostești!”, a scris Gabriela Firea.

A mai regizat „Dansez pentru tine” și Cerbul de Aur 

Buzoianul Petre Năs­tase, cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați regizori de videoclipuri din România – care a mai regizat emisiunea „Dansez pentru tine” și Cerbul de Aur -, este cel care s-a ocupat în ultimii ani de prestația scenică a artiștilor care ne-au reprezentat la Eurovision. De asemenea, Năstase este cel care a realizat videoclipul piesei „On a Sunday”, a artistei Ester Peony, care a reprezentat România în 2019 la Eurovision. Totodată, Năstase a filmat în 2015 la Buzău cli­pul piesei „Anii” a trupei Direcția 5. Filmările au avut loc în Colegiul Hasdeu, în Parcul Crâng și la Cascada Cașoca.

Indragosteste-te de Bucuresti!

Bucureștiul este un oraș frumos, viu, surprinzător și cald, în care istoria se împletește armonios cu timpurile moderne. Un oraș care vibrează, care zâmbește, care te îmbie să-i afli secretele și în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața. Un oraș de care merită să te îndrăgostești!Eu ❤️ Bucureștiul!#visitBucharest#indragostestetedeBucurestiP.S. Videoclipul este realizat de #ArtFocusInternational, regizor Petre Năstase. Multumim din suflet!

Gepostet von Gabriela Firea am Sonntag, 29. Dezember 2019

loading...
error: Content is protected !!