Comunicat: „PMP Buzău are cea mai puternică echipă de candidaţi la alegerile locale!”

PMP Buzău intră în precampania pentru alegerile locale cu o garnitură foarte puternică de candidaţi la alegerile locale şi cu o strategie de comunicare orientată spre oameni şi spre proiecte pentru schimbarea la faţă a administraţiei, nu spre instituţii şi structuri electorale abstracte.

Mişcarea Populară se profilează la Buzău ca principalul adversar al PSD, într-un judeţ în care blatul politic cu PNL este evident şi PSD şi PRO România sunt în alianţă. PMP reprezintă astfel singura opţiune electorală a buzoienilor care s-au săturat de ineficienţa primarilor PSD, de lipsa proiectelor cu finanţare europeană, de calitatea precară a serviciilor publice de interes ­ge­neral (apa, canalizarea, încălzirea centralizată, transportul în comun) şi, mai ales, de corupţia ge­ne­ralizată în administraţie.

Schimbarea este ţinta noastră, dezvoltarea rapidă a infrastructurii şi facilităţilor locale – obiectivul concret principal, destructurarea majorităţilor PSD – scopul nostru politic. Mai presus de toate, însă, avem o singură grijă: OAMENII!

Pe ei îi reprezentăm, în numele lor, al celor minţiţi de fiecare dată de politicieni, am intrat în luptă, pentru bunăstarea lor vrem să aducem în fruntea comunităţilor oameni capabili, cinstiţi şi dispuşi la efort continuu pentru binele public.

,,Cu susţinerea buzoienilor în spate, nu ne este teamă de nimeni! PMP va fi surpriza acestor alegeri locale şi va demonstra, acolo unde va câştiga alegerile pentru funcţia de primar, ce înseamnă să conduci o comunitate cu cinste, pricepere şi respect faţă de cetăţeni. În 2020, PMP a devenit o mare mişcare populară, o echipă în care buzoienii îşi pun speranţele. Nu îi vom dezamăgi. Avem o singură grijă: OAMENII!”, a declarat preşedintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

Text asumat de Partidul Mişcarea Populară – Organizaţia Judeţeană Buzău

3 Comentarii

1. Cu d’alde produse cu brand-ul Mocanu rezultate din procesul de fabricatie de la ex-Comtim actual Smithfield Timisoara (pt cunoscatori…si de studiat pt necunoscatori), PMP are succes garantat spre 0 (zero) sanse de a obtine in rezultat bun la alegeri….poate sa nu se mai prezinte.pe.liste…tot aia e… Prezenta acestui oportunist excursionist prin toate partidele romanesti si prin politica locala buzoiana va aduce in maxim de avantaj PMP-ului cum a adus si partidelor care s-au dezis de el…..si mai are un atu…cultura generala.ridicata si partea de gramatica a limibii romane ridicata prin el la grad maxim… vai de capul nostru….bine ca primarul Toma va castiga detasat…altfel eram.”mancati” de astfel de carii ale politicii locale….Bafta multa buzoienilor !

2. Grupările politice din lumea zdravănă la creierii capului din cutia ucrainiană se numesc partide, adunări, uniuni, alianțe, ligi, fronturi, mișcări… Dar Partidul Mișcarea sună a analfabetism jenant. Mișculația insultă populația…

3. Acest ”tanc politic cameleonic”, cu toate caracteristicile unui parvenit politic, cu singura sa ”meserie” de politruc, vrea sa destructureze PSD-ul, PNL-ul sau pontosul PRO! Cred ca si tatal sau, mentorul si expertul in minciuni si manipulari se mira in sinea lui de nazdravaniile fiului vitezoman in slalomul politicianist de top.
    De fapt el vizeaza un scaun sub umbrela Parlamentului si nimic altceva; chestiunea cu oamenii si interesele lor este praf in ochi. Cu tupeu nemargnit iata ca a gasit sustinatori.