miercuri, 21 octombrie 2020

Comunicat: Consilierul Constantin Ionescu demască BLATUL dintre PNL şi PSD!

De foarte mult timp, buzoienii merg la urne şi au încredere că fiecare schimbare politică va aduce ceva bun în viaţa de zi cu zi, iar cei îndrituiţi să le conducă destinele se vor achita de sarcina nobilă care le-a fost încredinţată prin vot. Din păcate însă, succedările la putere n-au adus însă şi schimbarea mult aşteptată, iar mai nou, asistăm chiar la blaturi pe faţă între formaţiuni care, cel puţin teoretic au doctrine diferite. La Buzău, acest blat între PNL, partid aflat la Guvernare, şi PSD, partid aflat la cârma administraţiei locale, a fost demascat de consilierul PRO România Constantin Ionescu, care a publicat o scrisoare deschisă cu destinatar precis, preşe­dintele liberal Cristinel Romanescu. Iată ce susţine acesta, cu menţiunea că asumarea afirmaţiilor din text are la bază ­do­cumente şi declaraţii politice, precum şi fapte cu care Ionescu s-a confruntat în ultimii ani de mandat:

,,Domnule deputat PNL Cristinel Romanescu

Nu mă surprinde faptul că nici până la această dată, având res­ponsabilitatea guvernării şi în Jud. Buzău, să înţelegeţi rolul votului primit pentru un ales local sau parlamentar. Demersurile dumneavoastră pentru a-l înlocui pe d-l Barbu Ion din consiliul local nu sunt decât aranjamentele dumneavoastră cu PSD, pentru că domnul Barbu nu a fost umilul membru de partid care să vă ­execute ordinele. Şi am să punctez câteva dintre ordinele care n-au fost respectate şi care probabil că v-au enervat, pentru că nu mai puteaţi să faceţi cărţile aşa cum doreaţi.

 1. Nu a votat amânarea datoriei PNL de 2 miliarde la Bugetul Local, în aranjamentul pe care l-aţi făcut dumneavoastră cu PSD.
 2. Are o notorietate şi o implicare mult mai mare printre cetăţeni;
 3. A criticat toate acţiunile domnului Toma care nu au fost în concordanţă cu interesul public.
 4. Nu a devenit un membru de partid slugarnic faţă de dumneavoastră pentru că nu-i stă în caracter.
 5. Nu a răspuns comenzilor dumneavoastră politice.
 6. Nu a votat preluarea pădurii <Crâng> de către Primărie şi multe alte proiecte ce au condus la cheltuieli inutile.

Acestea sunt doar cîteva aspecte, pentru că lista ar putea continua. Dar ţin să vă reamintesc, domnule Romanescu, că rolul şi votul unui ales local nu este în favoarea intereselor de partid, ci doar în interesul oamenilor.

Vă ascundeţi tot timpul în spatele postărilor pe reţelele de socializare ale unora care, probabil, cred că linguşirea şefului le va aduce un câştig şi nu vă asumaţi niciodată responsabilitatea.

Asumaţi-vă răspunderea guvernării în jud. Buzău, deoarece până în acest moment nu aţi avut niciodată nici o propunere şi nicio poziţie publică pentru a iniţia proiecte, investiţii, care să vină în sprijinul administraţiilor publice locale, atât în calitate de parlamentar, în ciuda veniturilor uriaşe ce le încasaţi lunar ca parlamentar, dar şi ca preşedinte de partid la nivel judeţean. De aceea, nu cred că aveţi niciun fel de res­pect pentru buzoienii care v-au votat.

Toată stima din partea mea pentru calităţile dumneavoastră din domeniul sportului, dar ca om mă respect în primul rând pe mine, şi de aceea vă spun că politic faceţi parte din acea <gloată> dezavuată de toată lumea, pentru că oamenii şi-au dat seama că v-aţi construit poziţia doar prin aranjamente şi înţelegeri politice. PNL a câştigat alegerile prin munca membrilor de rând, fără ca dumneavoastră să fi avut vreodată vreun aport, deşi aţi susţinut că politica este pentru oameni şi nu pentru partid!

Aţi trădat acest crez, iar eu nu pot sta fără a lua atitudine faţă de compromisurile pe care alţii au fost dispuşi să le facă în schimbul unor concesii sau avantaje de orice fel.

Constantin Ionescu”.

Text asumat de PRO România – Organizaţia Jude­ţeană Buzău

5 COMENTARII

 1. ”Ăia hoți, ăștia hoți….
  Mama lor la toți !”
  Asta e realitatea zilelor noastre, oameni buni …Refuz să cred că nu există și români adevărați, devotați, patrioți….dar unde sunt ?

  • ce pacat ca nu s-a-ntors cu spatele,a pleca e si asta o solutie,in tot cazul omul nu e implicat in ,,famiglie”e un pic mai particular si chiar merita mai mult

 2. in sfirsit cineva spune lucrurilor pe nume,n-am absolut nici un parti pris cu omul asta,dar are bunul simt
  elementar ,ceea ce e foarte rar in politica,si a si muncit pt pnl in campanii,oamenii l-au putut vedea pe teren,
  sustinind lucruri fezabile,in schimb cristinel,doar s-a ,,fofilat” in politica si a lucrat in interesul psd de a avea la buzau o filiala a pnl sub 10 %,ce sa zic,,succesuri”

 3. Consilierul C. Ionescu lanseaza numai ȚaspecteȚ pe care le viseaza noaptea sau pe care le inventeaza cu tovarasul Rache cu scopul de a ȚtragewȚ cat mai multe voturi de la PSD si PNL….. Altfel, e usor de dat cu…..gura…

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!