marți, 11 august 2020

Comunicat: Cel mai bun prefect a ales PRO România!

Miercuri după-amiază, ceea ce era firesc s-a întâmplat, iar cel mai valoros prefect din România, Carmen Ichim, a ales să facă politică. Și nu oricum, ci

într-un partid de viitor, PRO România, unde echipa de profesioniști de la Buzău, așa cum a și declarat aceasta pe Facebook, a avut un rol determinant. Cu o activitate recunoscută atât din calitatea de comisar-șef al Gărzii de Mediu, dar și ca prefect al județului Buzău, ea s-a implicat cu succes în rezolvarea multora dintre problemele cu care administrațiile publice locale s-au confruntat în timp.

Având în vedere aceste aspecte, Carmen Ichim a decis să-și continue activitatea în sprijinul oamenilor, după cum o spune chiar domnia-sa: „Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și apre­cierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Na­ționale de Mediu – Comi­sa­riatul Ju­dețean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!”.

Mai mult, Carmen Ichim are și proiecte de viitor, așa cum a declarat, dar pentru că acestea depind în mare parte de factorul politic, a ales această cale pentru punerea lor în practică, adică înscrierea într-un partid politic de unde glasul său să poată fi auzit: „Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu. Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMANIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare. Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZĂU, de astăzi suntem PRO ROMANIA!”.

Echipa PRO România, din care acum face parte și Carmen Ichim, îi mulțumește pentru alegerea făcută, și suntem siguri că împreună vom fi mai puternici iar la viitoarele alegeri locale vom obține un scor care să ne legitimeze în luarea celor mai importante decizii pentru Buzău.

(Text asumat de PRO România – Buzău)

2 COMENTARII

  1. asta parca era bugetara ,cum face ea politica?asta-i profesionalism,de fapt asa a ajuns bugetara sustinuta de pnl
    la garda de mediu

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!