marți, 24 noiembrie 2020

Buzoianca Ellie White:„Florile au același efect dacă sunt dăruite într-o zi oarecare, alta decât Valentine’s Day”

Când vine vorba despre ce sărbătoare este cu adevărat Ziua Îndră­gostiților, Valentine’s Day sau Dragobetele, părerile sunt împărțite. Unii cred că nu ar trebui să dăm importanță sărbătorilor de import atâta timp cât le avem pe ale noastre. Alții cred că Valentine’s Day a devenit o sărbătoare internațională și este normal să o luăm în seamă.

Subiectul a fost abordat și de buzoianca Ellie White, fosta solistă a trupei DJ Project.

 „Dacă iubești pe cineva, îl/o iubești tot timpul anului, nu doar într-o singură zi!”, acesta este mesajul promovat de cântăreață în aceste zile pe blogul personal, în contextul în care toți din jurul buzoiencei își fac planuri de petrecere și cumpără cadouri tema­tice. Și cum suntem un popor deschis la sărbătorile de import, Ellie sus­ține oarecum că este normal să importăm și obiceiuri de pe la alții, dar asta nu înseamnă că trebuie să și credem în ele.

„Dați-mi voie să vă spun că eu nu cred în ziua asta marketată la maximum. Părerea mea este că florile au același efect dacă sunt dăruite și într-o altă zi oarecare, alta decât Valentine’s Day sau tradiționalul Dra­gobete. Eu cred că îți poți scoate iubita la masă și cu altă ocazie, și asta este un semn clar de iubire. Un ursuleț de pluș, o bijuterie sau un alt cadou poate fi dat și în altă zi, fără nicio ocazie specială, și asta îl va face mai special. Să te încadrezi în niște norme stabilite de alții, mi se pare foarte banal și deloc original”, a scris buzoianca pe blogul ei.

Ellie White are o relație stabilă și fericită, de 12 ani, alături de impresarul ei Doru Tinca, și doi copii, Mihăiță și Maria.

„Iubirea nu înseamnă un buchet de flori sau o cutie de bomboane”

Artista mai este de părere că, atunci când iubești cu adevărat pe cineva, îi poți face declarații de dragoste în fiecare zi din an, iar acele cuvinte vor fi sincere și mai de efect. „Iubirea nu este limitată la o zi. Iubirea există mereu. Iubirea nu înseamnă un buchet de flori sau o cutie de bomboane. Iubirea nu se scrie, ci se simte. Iubirea înseamnă să vrei să stai zi de zi alături de omul de lângă tine, să vrei să îi vezi ochii înainte de culcare, și zâmbetul când te trezești. Iubirea înseamnă să creezi mai mult decât distrugi; să plângi de dor și să tremuri de fericire; să faci efort pentru ca persoană de lângă tine să se simtă apreciată; iubirea înseamnă să vrei mai mult, și mai mult, chiar și atunci când ai totul; să fii alături de persoană iubita atunci când are nevoie de tine, să o susții atunci când se simte dezarmată și tristă, să lași tot și să fugi într-un suflet la ea atunci când te cheamă, să îi fii alături chiar și atunci când greșește, să fie pentru tine cea mai importantă persoană din lume. Și asta, doar ca să fac un mic sumar a ce înseamnă să iubești”, a mai scris buzoianca.

 

loading...
error: Content is protected !!