miercuri, 15 iulie 2020

Ciolacu, lui Orban: ,,Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice”

Președintele interimar al Partidului Social Demo­crat, Marcel Ciolacu, i-a transmis, luni, lui Ludovic Orban că ar trebui să ia „notițe de la primarii și președinții de consilii județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă”, după ce premierul a spus că aceste unități administrativ-teritoriale „sunt în comuna primitivă”.

„Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci admi­nistrațiile PSD! Sucevenii așteptau de la un premier soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie! Dar asta vă e adevărata față! Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au admi­nistrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu <eficientul> domn Flutur”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

El l-a acuzat pe premierul Ludovic Orban că a lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia. „Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale”, a conchis liderul interimar al PSD.

Ciolacu a replicat astfel unei declarații a primierului Ludovc Orban care a declarat, tot luni, în timpul dezbaterii „Smart cities days”, că Bucureștiul și multe orașe administrate de Partidul Social Democrat sunt în comuna primitivă și nu au nicio legătură cu conceptul de „smart cities”.

2 COMENTARII

  1. SA IA ?EVENTUAL NOTITE DE LA VECINUL LUI ARSENE,de la neamt care e in top,s-au de la neagu de la buzau,valoare incontestabile,specialist adevarat,numa’ valori!

  2. De la vedeta TV Firea poti lua cel mult notite despre propaganda, asta stie cel mai bine, in rest, bascalie PSD-ista.
    Daca Flutur ar fi fost, prin absurd, membru PSD, astazi ar fi fost model de luat notite de orice alt presedinte de C J. Bucovina este model de dezvoltare regionala, da, care poate fi folosit pentru notitele tuturor sefilor din judetele romanesti.
    Tinutul Buzaului a ramas o poveste. Nimeni nu a luat notite si nici un leu nu s-a investit.In conditiile in care in judetul nostru sunt resurse de gaze cat pentru toata tara timp de 10 ani, nici acum nu s-a investit nimic in dezvoltarea retelei. In afara de city-managerul Maleanu, permanent conectat la banul public, care trage sa conecteze Maracineniul la reteaua de gaze, in rest?
    Despre primarul Toma, de la Buzau, numai de bine; a inteles imediat ca daca vrea sa dovedeasca ceva, a decis ca sifonarea banului public, asa cum a procedat mentorul si partenerul dluiCiolacu, acel Boscodeala, trebuie sa inceteze; iata ca se vede ceva si in folosul cetatenilor buzoieni.
    Da, cred ca ar trebui luate notite de la liderii locali din Ciugud, Alba Iulia, Oradea, Cluj-Napoca, Bistrita, Arad, Timisoara, Brasov, Sibiu. Toti au inteles ce inseamna smart-city.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!