miercuri, 08 iulie 2020

Ciolacu: “Amânarea relaxării, eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți antimodele”

Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, afirmă că amânarea relaxării din 1 iulie este „un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei”. El le cere reprezentanților Guvernului să nu mai „certe românii” și susține că liberalii reprezintă „antimodele”. „Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele! Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace”, a transmis, marți, Marcel Ciolacu. El face referire la câteva evenimente în care lideri PNL nu au respectat măsurile, inclusiv premierul Ludovic Orban, care „a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari”: „Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști. Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial «ori ești precaut, ori prost». Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți – sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bunsimț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie”, a mai tramsmis liderul PSD. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni seară, că s-a decis amânarea celei de-a patra etape de relaxare, care ar fi urmat să se aplice din 1 iulie: „Suntem într-un moment în care gestionăm un număr de cazuri crescut și s-a decis să amânăm cea de-a patra etapă de relaxare”, a spus Tătaru. El a menționat că pot exista restricții în orice zonă unde este transmitere comunitară accentuată. Ministrul Sănătății a precizat că în România nu s-a încheiat primul val al pandemiei de coronavirus și că este posibil „să transformăm acest prim val într-unul cu două , iar cea de-a doua să fie mai violentă decât prima, în condițiile în care instinctul de conservare pare că nu mai există la mulți cetățeni”.

1 COMENTARIU

 1. Pana mai ieri cereati negocieri privind prelungirea, pentru 15 zile, dupa care ati constatat ca nu aveati cu cine sa negociati. Daca ati fi blocat prelungirea starii de alerta va imaginati cati s-ar fi infectat????
  Ati ramas la aceeasi propaganda ieftina (poza cu trabuc s a) ca sa mentineti cu orice pret nivelul de incredere al partidului, (ultimul sondaj IMAS – 21,9, in scadere). La PSD se fumeaza tigarete ieftine sau sunteti nefumatori?
  Peste tot trancaniti ca guvernul manipuleaza datele oficiale ca si cum ar sta cineva cu pixul sa schimbe datele de la INSP, sau INS!!
  Ati luat la rand toti ministrii la apel in motiuni iar acum scoateti de la naftalina motiunea de cenzura.
  Acum incepeti sa contestati si data alegerilor locale. De ce? Pai daca veti avea congres sigur vor fi probleme, iar prietenul Ponta (care recent si-a securizat o functie importanta pentru socrul sau cu ajutorul cui?), asteapta din umbra sa se consolideze.
  O sa regretati alegerile locale intr-un singur tur! Este ca si proverbul cu cine sapa groapa altuia s-ar putea sa cad chiar el in ea.
  Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!