luni, 01 martie 2021

Cele mai potrivite mesaje pentru cani personalizate de oferit sefilor

A avea un sef bun este o binecuvantare, iar a avea un sef mai exigent este o provocare ce poate fi trecuta cu ajutorul unor cadouri oferite de tip cani personalizate si prin munca asidua prin care angajatii isi demonstreaza calitatile si meritele.

Pe langa canile personalizate, sefii se vor bucura sa primeasca si alte tipuri de cadouri personalizate, precum rame foto in care isi pot tine fotografiile cu familie, dar si brelocuri personalizate si ornamente personalizate, ceasuri de perete personalizate si de ce nu, ornamente personalizate, foarte serioase pentru cei mai buni sefi.

Mesaje pe cani personalizate pentru sefi permisivi si indulgenti

Canile personalizate reprezinta cel mai bun cadou pentru sefii care sunt dedicati echipei lor, sunt permisivi si intelegatori si inteleg nevoile angajatilor. Pentru acesti sefi, exista mesaje amuzante, dar si mai serioase care pot fi inscriptionate pe canile sau alte obiecte personalizate care vor fi oferite cadou, mesaje precum: “Daca planul nu merge, schimba-l dar nu schimba niciodata scopul, cu drag echipa” sau “Asa arata un sef adevarat” ori “In biroul sefului intri cu ideile tale si iesi cu ale lui”, chiar si “Premiul pentru cel mai bun sef ii revine lui… si numele sefului” si chiar “Din cana asta bea doar seful” sau “Seful anului”. Pentru sefii cu simtul umorului, o cana cu mesajul “Nu esti seful meu, asta este treaba sotiei mele” este un cadou perfect.

Mesaje pe cani personalizate care vor impresiona chiar si cei mai duri sefi

Chiar si cei mai exigenti si mai duri sefi vor fi impresionati de canile personalizate si de mesajele de pe exteriorul acestora, precum “Cel mai bun sef”, “Asa arata un sef adevarat”, “Din cana asta bea doar seful”, “Cel mai bun sef este cel care crede in sine”, sau chiar “Diferenta dintre un lider si sef este acela ca liderul da tonul si seful isi asuma succesul, liderul conduce si seful da ordine”.

Mesaje pe cani personalizate pentru cei care sunt proprii lor sefi

Cei care detin o afacere si sunt antreprenori pe cont propriu si au doar cativa angajati vor fi bucurosi sa primeasca un cadou personalizat, o cana sau un alt tip de cadou de pe site-ul Printbu.ro cu mesajele “Cel mai bun sef este cel care te face sa te simti in familie”, “Pozitia mea preferata este SEO”, “Sunt propriul meu sef”.

Tipuri de cani personalizate potrivite pentru sefi

Cele mai frumoase cadouri personalizate, canile personalizate sunt de mai multe feluri. Canile simple mici se potrivesc mai degraba membrilor familiei, in timp ce sefii trebuie sa fie impresionati cu alte tipuri de cani personalizate, precum:

  • cani personalizate termosensibile, care vor afisa mesajul sau fotografia numai dupa ce se va turna un lichid fierbinte in ele si care sunt ideale pentru sefi;
  • cani personalizate sidefate, ideale pentru sefe, pentru femeile care prefera un cadou mai luxos, mai elegant, care doresc sa isi bea cafeaua, ceaiul sau cappucino dintr-o cana sclipitoare;
  • cani personalizate din sticla mata care arata impecabil si pot fi personalizate cu poze sau msesaje si din care se poate savura o limonada in zilele calduroase de vara la birou;
  • cani personalizate emailate, ideale pentru sefii care prefera sa bea mereu o bautura calda si fierbinte, chiar daca acest lucru inseamna sa lase cana pe calorifer la incalzit.

Pentru sefi nu se vor potrivi canile personalizate cu mesaje de tip “I love you”, cu maner inimioara, fosforescente sau cu maner fotbal, orice tip de cani mai “personale” cu mesaje care pot fi gresit interpretate.

Descopera modelele noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!