Economic

Cele mai bune telefoane Huawei de cumpărat în 2021

Telefoanele emblematice ale Huawei vin cu designuri elegante și specificații de ultimă generație. De asemenea, se laudă cu performanțe rapide. Dar principalul factor pentru care oamenii trec la Huawei sunt camerele lor impresionante. Sunt bine-cunoscuți pentru caracteristicile lor orientate spre fotografie.

Și smartphone-urile lor mid-range și low-end sunt destul de decente.

Iată câteva dintre cele mai bune telefoane Huawei pe care să le cumperi în 2021.

 1. Telefon Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro este cu ușurință cel mai bun telefon Huawei, dacă nu luăm în considerare P40, care nu mai beneficiază de serviciile Google. Capacitățile sale de fotografie sunt remarcabile și revoluționare. Este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață, dacă nu chiar cel mai bun, atunci când vine vorba de fotografia mobilă. Cu acest smartphone, Huawei a rescris și a accentuat regulile fotografiei mobile.

Pe lângă camerele sale Leica remarcabile, acesta are, de asemenea, capacități de zoom puternice: un zoom optic 5x și 10x hibrid excelent, precum și un zoom digital de 50x. Cu aceasta, poți captura obiecte în detaliu și de înaltă calitate chiar și de la distanță mare. Ca să nu mai vorbim că este un smartphone excelent pentru fotografie cerească și de noapte. Datorită funcției sale de top pentru lumină slabă.

Vine cu o baterie mare de 4200 mAh, ceea ce înseamnă că te poți bucura de utilizarea acestuia ore în șir cu o singură încărcare. Pe lângă acestea, este certificat IP68 și are un design atrăgător.

Dezavantajele sale sunt doar afișajul său (care este doar Full HD) și flexibilitate EMUI limitată. Cu toate acestea, este un telefon Huawei emblematic în sensul cel mai adevărat al cuvântului. A stabilit cu adevărat un nou standard în domeniul fotografiei de smartphone.

2. Telefon Huawei P30

Dacă Huawei P30 Pro este prea scump pentru tine sau dacă vrei ceva mai simplu, mai ușor și mai mic, atunci Huawei P30 este cea mai bună alternativă. Împărtășește multe caracteristici cu fratele său P30 Pro. Cu toate acestea, caracteristicile de top sunt mai puține. Totuși, este încă unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață.

Are aceleași camere zoom optice 5x și hibrid 10x ca și P30 Pro, dar zoom-ul său digital maxim este de doar 30x. Cu toate acestea, camerele sale triple Leica sunt destul de impresionante, precum și capacitatea superioară la lumină slabă.

Huawei P30 are un ecran mai mic, ceea ce îl face mai ușor și mai ușor de ținut în mână. Este la fel de minunat și are un procesor puternic.

3. Telefon Huawei P20 Pro

P20 Pro a fost telefonul cu care Huawei a început cu adevărat să depășească limitele fotografiei mobile. Odată cu introducerea P20 și P20 Pro, Huawei a făcut afaceri la nivel înalt. A stabilit un nou standard și a susținut într-adevăr competiția în domeniul fotografiei de smartphone.

Nu este de mirare că cea mai mare calitate a acestui telefon este camera sa ultra-flexibilă. Camera din spate cu trei lentile este versatilă și impresionantă. Are, de asemenea, zoom optic de 3x și este excelent pentru fotografia de noapte.

Acest telefon are o capacitate mare a bateriei (4000mAh), dar nu există încărcare wireless. Este plin de memorie RAM și are stocare mare. Alte caracteristici extraordinare includ un scaner de amprente și recunoașterea facială.

Deși nu mai este cel mai bun telefon de la Huawei, totuși continuă să fie unul dintre cele mai bune și mai puternice smartphone-uri de pe piață.

4. Telefon Huawei Mate 20 Pro

Dacă ești în căutarea unui smartphone complet echilibrat, cel mai bun lucru pe care îl poți obține de la Huawei este Mate 20 Pro. Are un echilibru excelent între putere, design, performanță și caracteristici.

A păstrat unele dintre caracteristicile puternice ale P20 Pro. Dar camerele sale triple din spate au un plus. În timp ce a păstrat teleobiectivul de 8MP și obiectivul unghi larg de 40MP, acesta vine cu un nou declanșator ultra-larg de 16MP.

Acest telefon are un ecran imens de 6,39 și este dotat cu o baterie mare (4200 mAh) și spațiu de stocare pentru aplicații, jocuri și multe altele. De asemenea, afișajul său arată minunat, datorită suportului HDR10 și rezoluției QHD.

Articole similare