Administrație

Video / Ce spune primarul Toma despre piețele din municipiul Buzău

În urma discuțiilor purtate duminică, la Prefectură, de conducerea instituției cu primarii localităților unde funcționează piețe agroalimentare, s-a dispus ca în municipiului Buzău, din cele patru piețe organizate, Piața Centrală și Piața Dorobanți II să devină deschise prin desființarea pereților exteriori, în Piața Micro V activitatea se va desfășura în afara incintei acesteia, prin amplasarea tarabelor în zonele din imediata ve­cinătate, iar Piața Micro XIV va rămâne deschisă, activitatea desfășurându-se cu respectarea normelor de protecție sanitară, a anunțat primarul Constantin Toma într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook.

El cere buzoienilor să respecte reglementările legale: „Este o situație deosebită pe care trebuie să o înțelegem cu toții, astfel încât această evoluție a pandemiei să scadă, pentru că este, într-adevăr, o situație extrem de periculoasă pentru viața fiecăruia dintre noi. Vom lua măsuri ca piețele să rămână deschise, iar îndemnul meu este să respectăm toate reglementările legale care țin de purtarea măștii în primul rând, dar și de spăla­tul pe mâini. Avem în toate zonele aglome­rate ale Buzăului o rețea de lavoare mobile care trebuie utilizate, pentru că portul măștii și spălatul pe mâini sunt cele două măsuri care ne pot salva, într-adevăr, de această nenorocire”, a spus primarul Constantin Toma.

 

 

Un comentariu

  1. D-l Toma nu gandeste ca un PSD-ist si bravo lui. In piete este o adevarata promenada, cumpara sau nu, acolo parca isi dau intalnire toti pensionarii din oras. In Piata Mare este o inghesuiala de cetateni ca te crucesti. Zilnic-zilnic vin acolo multi, doar sa se uite si nici nu poarta masca corespunzator, de distantare nici pomeneala. La marile magazine este cat de cat ordine si se ia temperatura la intrare, majoritatea avand si dezinfectant ptr. maini tot in zona intrarii.

Articole similare