Economic

Ce să NU faci atunci când ai nevoie de un credit? Iată cele mai importante reguli

În viața ta a apărut o situație urgentă care necesită bani și ai nevoie de un  credit cu buletinul fără costuri ascunse? Nu te impacienta, genul acesta de situații sunt intalnite de tot mai mulți oameni. Pentru a depăși cu bine o astfel de situație, iată ce lucruri nu trebuie să faci:

Nu te grăbi în luare deciziei – astfel, compară mai multe oferte cu calm și răbdare și alege-o pe cea mai bună.

Nu te agita – faptul că traversezi o perioada mai grea și ai rămas fără bani nu este o tragedie. În aceste situații calmul și rațiunea sunt singurele care te ajută.

Nu lua un credit dacă nu este cu adevărat necesar – creditul se solicită numai în situații urgente, pentru cheltuieli neprevăzute. Așadar, dacă există și o altă soluție la problema ta, apelează la ea.

Nu împrumuta mai mulți bani decât este necesar – stabilește, chiar și prin aproximație care este suma de bani de care ai nevoie pentru a-ți rezolva problemele și pentru a-ți acoperi cheltuielile și nu împrumută mai mult decât este nevoie.

Nu uita să plătești ratele la dată stabilită – neplata la timp a ratelor atrage după sine sancțiuni, dar și un istoric nefavorabil de plata.

Nu semna contractul dacă nu l-ai citit cu atenție – grabă strica treaba mereu, iar semnarea oricărui contract fără să fie citit cu atenție atrage după sine surprize de clauză neplăcute.

Nu cheltui mai mult decât îți poți permite – în momentul în care ai făcut un împrumut, asigură-te că ai bani să-l rambursezi, așadar nu face cheltuieli necontrolate.

Nu face împrumuturi pentru alte persoane – un credit care drept scop rezolvarea propriilor probleme financiare pe care le intampini la un moment dat, iar contractarea unui credit pentru o altă persoană implică o serie de riscuri pe care s-ar putea să nu ți le poți asuma.

Nu face rate variabile – îți spun asta pentru că îți va fi mult mai simplu să-ți gestionezi propriul buget dacă iei un credit cu rate fixe. Astfel vei știi exact care sunt lucrurile la care trebuie să te aștepți.

Apelează la Best Credit IFN – acesta este singurul lucru pe care trebuie să-l faci! Aici găsești specialiști care sunt gata oricand să te ajute, dar și oferte de creditare adaptate nevoilor tale.

 

 

 

 

Articole similare