vineri, 10 iulie 2020

Ce i-a spus Adrian Mocanu lui Orban la ,,micul dejun cu premierul”

Postare stranie, sâmbătă după-amiază, a deputatului traseist (acum membru al Partidului Mişcarea Populară) Adrian Mocanu, care a creat ceva agitaţie în mediile politice locale, amorţite de-a binelea după două luni de stare de urgenţă.

Mocanu a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie în care se află alături de premierul Ludovic Orban, pe care a însoţit-o cu următorul text: ,,Astăzi, am luat micul dejun împreună cu premierul României, domnul Ludovic Orban. L-am regăsit pe prim-ministrul Orban la fel de determinat să ducă până la capăt misiunea dificilă pe care şi-a asumat-o după înlăturarea Ciumei Roşii de la guvernare. Este clar, după gestionarea cu succes a stării de urgenţă, va începe etapa de revitalizare a economiei şi sunt optimist că vom ieşi bine din această grea încercare pentru România. âBuzăulpemâinibune”, a scris Mocanu pe Facebook.

Bineînţeles, reacţiile ge­ne­rate de postarea deputatului traseist au diferit de la partid la partid: îngrijorare în rândul membrilor Partidului Naţional Liberal, care s-au temut că, a doua zi, când PNL a sărbătorit 145 de ani de la înfiinţare, li se va face cadou un nou preşedinte;  bucurie, reţinută, ce-i drept, printre cei din Partidul Mişcarea Populară, că proas­pătul preşedinte a părăsit pentru a doua oară formaţiunea politică fondată de Traian Băsescu; şi calcule electorale febrile printre membri celorlalte partide reprezentate la Buzău.

Lucrurile s-au liniştit însă rapid, după ce s-a aflat că Adrian Mocanu a fost la premierul Ludovic Orban să se plângă că şefii de deconcentrate care au fost numiţi la Buzău în urma baletului politic demn de o cauză mai bună pe care grupul din jurul său l-a făcut în ultimul an au început să fie schimbaţi: fina Dana Apostu a pierdut şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate după o lună şi zece zile de la numire, Fănică Bârlă a fost schimbat din funcţia de director al Electrica Distribuţie, iar Ştefan Jercan nu se mai află la conducerea secţiei buzoiene a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Drept pentru care, cum nici prefectul habarnist Leonard Dimian nu se simte prea bine după ce un vânt de schimbare a început să bată prin Casa Albă, Mocanu i-a reamintit premierului fidelitatea faţă de liberali de care au dat dovadă în Parlament, atât el, cât şi tovarăşul său de voiaje politice, senatorul Dorin Bădulescu.

Nu ştim cu ce asigurări a plecat Mocanu de la micul dejun cu premierul, însă se zvoneşte că tăvălugul schimbărilor odată pornit va fi dificil de oprit.

1 COMENTARIU

  1. Dimian nu merita doar schimbat. Trebuie dat afara din administratie. Neam de neamul lui sa nu mai intre vreodata in prefectura sau primarie decat doar sa stea la coada sau sa plateasca impozitele. Asemenea oameni pusi in functie de altii asemenea lor ne fac sa ne dam seama de cat de mult poate cineva sa isi bata joc de niste oameni. Mocanu si-a luat multa ura cu Dimian si probabil alegerile pierdute viitoare ii vor fi imputate. Nici nu stiu cui sa multumesc…lui Dimian ca ne-a scapat de Mocanu prin faptul ca oamenii nu il vor mai vota sau lui Mocanu ca a pus asemenea om la prefectura?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!