miercuri, 15 iulie 2020

Când spune preşedintele Consiliului Judeţean că vor fi finalizate lucrările pe DJ203K Mărăcineni – Podu Muncii

Veşti bune pentru buzoienii care aşteaptă finalizarea lucrărilor de mo­dernizare a DJ 203 K. Lucrările au avansat şi, deşi în pandemie majoritatea lucrărilor s-au oprit, asta nu s-a întâmplat şi pe DJ 203K. Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău dă asigurări că lucrările de modernizare a DJ 203 K sunt în grafic, ba chiar constructorul a reuşit să devanseze termenul cu o lună şi jumătate, deşi au fost realizate lucrări complexe, tocmai pentru a da stabilitate drumului.

,,Pe tronsonul din DJ203K Mărăcineni-Podu Muncii, vă asigur cu documente că suntem în termenul de execuţie, chiar cu o lună şi un pic avans. Este o lucrare complexă, este singura lucrare pe drumurile judeţene care s-a făcut cu această tehnologie, din acest motiv s-au făcut decopertări pe tronsoane mai lungi”, a precizat Neagu.

Acesta asigură că sunt bani pentru lucrare, astfel încât aceasta să fie fina­lizată anul viitor. Preşe­dintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a declarat că reabilitarea DJ 203K a fost unul dintre obiectivele sale în acest mandat, având în vedere faptul că este un drum important pentru locuitorii Văii Slănicului.

,,Mi-am asumat acest lucru, că la un moment dat o să apară nemulţumiri, firesc, oamenii au aşteptări, dar este important că lucrările se vor termina cu bine, şi eu îmi asum <înjurăturile>, dar important este că oamenii pot să circule pe un drum european şi astfel se poate dezvolta şi zona”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

2 COMENTARII

  1. Degeaba spune dl Neagu ca lucrarea va fi terminata la termen; Se stabilesc termene de finalizare mai mari decit e necesar lucru valabil pentru toate lucrarile Cons Jud ; se fac astfel cheltuieli mai mici intr-un an

  2. Și care este acea tehnologie minune care a fost folosită? Ce este diferit față de cum se asfaltează un drum județean? Ar fi trebuit precizată această informație. Sau e doar praf în ochi?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!