Economic

Buzoienii descoperă grătarul fără fum înecăcios și prietenos cu mediul înconjurător!

E sezonul concediilor de vară, a vacanțelor și relaxării departe de stresul cotidian, când uităm de muncă și ne bucurăm de fiecare moment petrecut în compania familiei sau alături de gașca de prieteni. Și pentru că e cald afară, ce poate fi mai plăcut decât o evadare în natură, lângă un curs de apă și un petec de iarbă umbrit, pregătind focul pentru un grătar cum se cuvine, alături de toți ce dragi?

În acest sens, meșterii sibieni de la PEFOC ce ne-au obișnuit de peste 20 de ani cu cele mai performante și aspectuoase șeminee, ne propun de această dată, o gamă completă de grătare premium sau economice, care funcționeză pe cărbuni, pe gaz, pe peleți sau chiar electrice –  pentru momentele când avem poftă de un grătar suculent, dar condițiile meteo nu permit acest lucru!

Și pentru că nu vom putea acoperi într-un singur articol, întreaga ofertă de produse, astăzi ne vom concentra pe un concept inedit de grătar pe peleți – grill-uri BBQ standard sau cu afumătoare de tip smoker, provenite de la cei mai renumiți producători din domeniul gătitului în aer liber!

Așadar, Pefoc oferă dispozitive de tip grill pe peleți destinate gătitului în aer liber, cu o utilizare și mentenanță facile, precum și posibilitate de mutare dintr-o parte în alta a curții. Grill-urile cu afumătoare (smoker) și cuptoarele din aceasta gamă, funcționeaza cu orice tip de peleți, iar gătitul este curat și economic, fără fum sau cenușa rezultată în urma arderii clasice pe lemne sau cărbuni!

Cu un grătar pe peleți de tip BBQ, poți găti carne, pește, legume și chiar pizza sau prăjituri! Mai mult, îl poți lua cu tine oriunde, fiind portabil și ușor de tranportat în mașină. În plus, aspectul deosebit și modern, alaturi de funcționalitatea optimă, îți vor oferi o experiență culinară extraordinară, fie că ești pe terasă, în curte, în grădină, sau atunci când ieși la iarbă verde cu prietenii sau familia.

Datorită faptului că un cuptor sau grătar grill pe peleți utilizează combustibilul la potențialul maxim și fără reziduuri, modelele propuse de meșterii sibieni, sunt ecologice, prietenoase cu mediul înconjurător, dar și extrem de economice – o sesiune de gătit având un cost extrem de mic! Astfel, vei găti cu ușurință orice tip de preparat, fără grija lemnelor sau a mizeriei produse de cărbune, fără emisii de fum înecăcios, sau alte elemente de folosit / depozitat, peleții fiind un combustibil care nu presupune niciun deranj sumplimentar.

Pefoc este casa grătarelor profesionale sau economice cu ajutorul cărora vei găti confortabil pe un dispozitiv ultra-modern, ideal pentru a revoluționa experiența culinară în aer liber.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de sesiuni în aer liber cu preparate delicioase, voie bună și clipe memorabile alături de familie sau prietenii dragi, întra în magazinul on-line www.pefoc.ro și comandă din confortul casei tale, grătarul care se apropre cel mai bine de nevoile și bugetul tău!

Pe lângă modelele pe peleți, oferta cuprinde și grătare clasice pe cărbuni, grătare pe gaz sau electrice, dar și accesorii, diferite esențe de lemn pentru afumat grătar sau ustensile pentru grătar, livrarea produselor făcându-se rapid, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii plaste on-line sau telefonic.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker