joi, 22 octombrie 2020

Buzoianca Cornelia Catanga, înșelată de Aurel Pădureanu? „Am dovezi! O să spun la momentul oportun”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au format un cuplu vreme de mai bine de trei decenii însă, în primăvara acestui an ei s-au separat. Deși nu își mai vorbesc, îndrăgiții artiști locuiesc în aceeași vilă și, conform celor mai noi dezvăluiri, printre motivele despărțirii s-ar număra și infidelitatea.

„Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți și pe cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Buzoianca, originală din satul Zeletin, este sprijinită moral de copiii pe care cântărețul îi are din prima căsătorie, Nicoleta și Costel. Cei doi au încercat de mai multe ori să-i împace pe cei doi parteneri. „Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt copiii bine, lângă mine. Copiii lui, Nicoleta și Costel, chiar suferă pentru chestia asta. Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei. Vin de patru ori pe săptămână acasă la noi. Încearcă să ne împace și gândește-te că nu sunt copiii mei, ci copiii din prima căsnicie a lui Pădureanu, cu care eu am o relație extraordinar de bună”, a mai povestit cântăreața.

În finalul interviului, artista de 62 de ani a mărtu­risit cu multă durere în glas: „Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine”.

„Am vrut să fie doar o aventură, pentru că știam că era însurat”

Puțină lume știe că Aurel Pădureanu era căsătorit atu­nci când a cunoscut-o pe Cornelia Catanga. Cea care a făcut primul pas a fost artista de muzică de petrecere, deși știa că, la acea vreme, omul pe care pusese ochii era însurat. I-a picat cu tronc și nu a ținut cont de nimeni și nimic. A vrut o aventură, dar iată că soarta i-a dus până la urmă la altar. Cei doi artiști au făcut nunta în 2014, când Cornelia a îmbrăcat, pentru prima dată, rochia de mireasă, la 56 de ani.

„Prima dată m-am întâlnit cu Aurel Pădureanu din interes! Deci am fost pe interes pentru bani! Aveam 32 de ani când l-am întâlnit, nu mai eram chiar o tinerică. Am vrut să fie doar o aventură, pentru că știam că era însurat, cu copii, chiar și nepoți. După ce l-am auzit prima oară cântând… m-am dus la el, l-am felicitat și am încercat să-l sărut. M-a refuzat spunându-mi că este transpirat. Atunci s-au aprins niște draci în mine! Cum să mă refuze? După refuz, am decis să-l îmbăt să văd eu ce are în cap la băutură”, a declarat, Cornelia Catanga la Antena Stars despre acel moment de la care a pornit relația lor.

loading...
error: Content is protected !!