miercuri, 15 iulie 2020

Buzău, cea mai puternică organizaţie a PRO România: „Nu suntem anexă a PSD!”

Victor Ponta, preşe­din­tele PRO România, ­res­pinge ideea unei alianţe electorale cu PSD, în contextul în care Marcel Ciolacu, ­li­derul social-democraţilor, a vorbit despre liste comune cu ALDE şi PRO România la alegerile locale.

„Am crezut că USR va fi alternativa modernă, profesionistă, curată, necesară pe zona politică de dreapta, aşa cum PRO România este şi va fi pentru stânga! Văd că liderul USR anunţă că s-a <predat> pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice, că Uniunea devine o simplă anexă a PNL – adică a unei forţe politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste, afaceri şi interese personale! Înseamnă că dreapta va rămâne ce este azi, o adunătură ineptă de sifonat bani şi funcţii de la stat! Mesajul că dacă votaţi USR vă treziţi că obtineţi PNL este o uriaşă eroare politică! PRO România nu va fi niciodată anexa PSD sau a altui <partid vechi>, nu suntem deloc <condamnaţi> să ne punem la remorca cuiva, dimpotrivă, suntem <condamnaţi> să oferim alternativa la ceea ce oamenii NU mai vor după 30 de ani. Nu ne trebuie funcţiile şi poziţiile oferite de vechii politicieni în schimbul transformării noastre în <soldaţi cuminţi>. Noi vom lupta pentru schimbare, modernitate, profesiona­lism, pentru reforma care TREBUIE făcută până în 2024! Noi spunem că cerem voturile pentru PRO România ca să fiţi reprezentaţi de PRO România (nu de PSD sau de alt Partid)! Direct şi asumat! Noi suntem PRO România şi ţinem doar cu România!”, a declarat Victor Ponta.

4 COMENTARII

  1. Cât de nerealist poți fi … cu tine și cu noi ! Votând USR, ajungem la PNL ! De ce , votand PRO nu ajungem la PSD ? ACOLO UNDE AI CRESCUT SI AI AJUNS MARE ? Esti tânăr (ca vârstă!) dar tit la fel de bătrân că ceilalți politicieni ! NIMIC NOU : „vrem schimbare , oameni și idei noi , etc ” … Tot ce ai făcut în politică ai făcut cu PSD , acum să vedem ce faci … cu partidul tău !!! Un al doilea ALDE !!!!

  2. asta iar ne ia de prosti,au avut usl cu 80 % in parlament,a fost prim ministru,si,din nou ne prosteste cu d-alde
    muzgoci,nicusori,etc…atit a invatat de la basescu sa promita ca fraieri se gasesc…

  3. Nu sunteti anexa PSD , ci „scursurile” PSD ! Un altfel de UNPR sau ALDE ! Politicieni migratori !

  4. ProPonta asteapta cu mare nerabdare congresul colegilor sai din PSD. In mod normal, oamenii sunt liberi sa aleaga ce vor, inclusiv PROROMANIA, caci asa este democratic. Faptul ca dl Ponta vrea sa modernizeze Romania pana in 2024, nu este intamplator, caci atunci urmeaza alegerile prezidentiale, iar acest partid nu urmareste decat interesul romanilor nu al dlui Ponta, nu? Deci fara functii, fara posturi, fara nimic!!!! Asta da filantropie.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!