marți, 07 iulie 2020

Buzoianca Graţiela Duban, despre începuturile relaţiei cu soţul ei: „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”

Chiar dacă sunt că­sătoriţi de mai bine de nouă ani şi formează unul dintre cele mai invidiate cupluri ale showbiz-ului românesc, lui Andrei Duban nu i-a fost deloc uşor să îi cucerească inima celei care avea să îi devină parte­neră de viaţă şi să îi dăruiască mai apoi un băieţel. Este vorba despre actriţa buzoiancă Graţiela Duban, fostă Teohari.

Asta pentru că „re­ferinţele” pe care le-a ­pri­mit buzoianca din partea prietenilor nu îl puneau într-o lumină tocmai favorabilă pe carismaticul actor. Mai exact, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Graţiela Duban a vorbit sincer des­pre relaţia sa cu bărbatul care i-a devenit soţ, dezvăluind că nu ştia foarte multe lucruri despre el înainte să îl cunoască personal. Ba chiar avea impresia că actorul, pus mereu pe şotii aşa cum îl ştim cu toţii, „îi cam fug ochii după femei”. Asta datorită sfaturilor venite de la persoane apropiate, care i-au atras atenţia că actorul va încerca să o cucerească din prima clipă în care va „pune ochii” pe ea.

Aşa s-au şi întâmplat lucrurile, însă blondina nu regretă absolut deloc pasul făcut, pentru că acum are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care i-a devenit soţ. În plus, acesta i-a dovedit cu vârf şi îndesat că în inima să nu mai este loc pentru nimeni altcineva în afară de ea şi, bineînţeles, de Armin, băieţelul pe care îl au împreună.

„Nu ştiam foarte multe lucruri despre el dar am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, după caţiva ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească. M-a, convins să spun DA, pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foar­te mult!”, a dezvăluit Graţiela Duban.

,,Pe Andrei l-am cunoscut la mare”

Graţiela Duban s-a născut pe 13 martie 1987 la Buzău şi l-a cunoscut pe Andrei în 2010, la mare, în staţiunea Olimp. Ea avea un program artistic la un hotel, iar Andrei a trebuit să îi arate cum se prezintă. În anul 2011 s-au căsătorit. Buzoianca a absolvit Liceul de Arte „Margareta Sterian”, dorind de mică să devină actriţă. Ulterior a absolvit Facultatea de Teatru, dar primul ei job a fost cel de manechin.

,,Pe Andrei l-am cunoscut la mare, în 2010… Eu eram în Olimp, el în Jupiter, făceam program artistic. Şi în 2011 ne-am căsătorit”, spune Graţiela. În teatru a debutat în 2008, în piesa „Femeile din Trahis”, iar în film, în 2010, în pelicula „La bani, la cap, la oase”.

loading...
error: Content is protected !!